ASIL ÇILGIN PROJE BUYMUS!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediyeye yapılan baskınla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

02 Mayıs 2011 Pazartesi 17:27
ASIL ÇILGIN PROJE BUYMUS!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediyeye yapılan baskınla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Kocaoğlu açıklamasında, "Bu sabah erken saatlerde İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, belediyemizde ve bağlı şirketlerde çeşitli aramalar gerçekleştirdi. Bilgimiz sadece bununla sınırlı, biz de tüm İzmirliler gibi emniyet yetkililerinden bu aramaların gerekçesi konusunda sağlıklı ve ikna edici bir açıklama bekliyoruz" dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, İzmir Büyükşehir Belediyesinde yapılan aramalarla ilgili, ''İzmir halkı, büyükşehir belediye başkanımıza sürülmek istenen bu lekeye karşı kesinlikle tepkisini gösterir'' dedi.

Bayır, "Anlaşılan odur ki bugün açıklanması gereken AKP'nin çılgın projesi, Türkiye'nin en başarılı, dürüst belediye başkanına böyle bir çılgın projeyle yöntem uygulamakmış'' şeklinde konuştu.

Bayır, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun operasyonu uçağa binmek üzereyken haber aldığını, kendisinin şu anda uçakta olduğunu da söyledi.

''TALİMAT NEREDEN ?''

CHP İzmir Milletvekili Oğuz Oyan ise seçime 40 gün kala böyle bir araştırmanın niçin yapıldığını merak ettiklerini belirterek, ''Mali polis kime bağlıdır. İçişleri Bakanlığının başında eski bir müsteşar oturuyor. sadece onun yetkisiyle bu işler olur mu? Hangi noktadan bu talimatlar veriliyor. Bu nereye kadar çıkıyor. Buna bakmak lazım'' dedi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol