'ANKARA'YI FARKLA KAZANIYORUZ'

CNN Türk'te Aykırı Sorular programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Enver Aysever'in sorularını yanıtladı.

03 Nisan 2014 Perşembe 11:35
'ANKARA'YI FARKLA KAZANIYORUZ'

 Gökhan Günaydın, Ankara 'da yaşanan süreç ile ilgili herkesin merak ettiği "Mansur Yavaş seçimi kazanacak mı?" sorusuna cevap verdi.

 
"Ankara'da 3 milyon 257 bin vatandaşımız oy kullandı. 104 bin oy geçersiz sayıldı ve şu an itibarı ile Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) güncel verisine göre AKP , CHP 'nin 32 bin oy önünde görünüyor. Bu yüzde yarım oya tekabül eden bir durumdur" diyen Günaydın, bütün oy tutanaklarını tek tek karşılaştırdıklarında ciddi ihlaller gördüklerini söyledi.
 
Bu ihlallerle ilgili örnekler gösteren Günaydın, "eğer 30 bin oy geride olduğumuz söyleniyorsa biz bu seçimi çok açık farkla kazanıyoruz" diye konuştu.
 
CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Akaydın ile AK Parti adayı Menderes Türel'in, "yolsuzluk evraklarını yakıyor" iddiası ile ilgili konuşan Günaydın, "Mustafa Akaydın hocanın önüne katrilyonları koysan bir tanesini alacak adam değildir" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.04.2014 11:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol