'AMERİKA TÜRKLER SAYESİNDE BULUNDU'

Son günlerde sıkça karşılaştığımız akla zarar açıklamalardan biri de kapatılan Refah Partisi'nin eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, "Amerika Türkler sayesinde bulundu" dedi.

23 Şubat 2018 Cuma 01:07

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Akil Öğrenciler Topluluğu'nun "Bir Hilal Uğruna" adıyla düzenlediği etkinliğe katılan Şevki Yılmaz, önce dua okudu. Dinleyicileri de duaya ortak eden Yılmaz, Amerika kıtasının Türklerin atası sayesinde bulunduğunu belirterek, "Bizim korkumuzdan Amerika'ya yerleştiler" ifadelerini kullandı.

Darbe konusuna da değinen Yılmaz şöyle dedi:
" Anadolu, Müslümanların eline geçince Afrika ve Asya'ya gidip köle ticareti yapamadılar. Osmanlı tokadının uzanamadığı yerlerde, `Hindistan'a nasıl gideriz´ diye okyanuslarda yol ararken önlerine boş Amerika adası geldi. Orada, Kızılderilileri yaktılar, bizim korkumuzdan Amerika'ya yerleştiler. Ayrıca darbe, domuz eti yemek gibi haramdır. Peygamberlerin hiçbiri ihtilalle gelmedi. Peygamberler inkilâpçıdır, ihtilal ise şeytan ve yandaşlarının yapısıdır. Dinimiz darbe dini değil, sevgi dinidir”.
 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol