'ALO FATİH' GEREĞİNİ YAPTI...

Başbakan Erdoğan'ın Fatih Saraç'ı "Mustafa Sarıgül'ü çok parlatıyorsunuz" diye eleştirdiği ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından Gürsel Tekin'in 'Teke Tek'in konuğu olması dikkat çekti.

18 Şubat 2014 Salı 11:14
'ALO FATİH' GEREĞİNİ YAPTI...
Başbakan Erdoğan'a ait olduğu ileri sürülen yeni ses kaydının yankıları sürüyor. Dün gece internete düşen ses kaydında, Başbakan Erdoğan, Habertürk'te sürekli temas halinde olduğu Fatih Saraç'ı arayarak Mustafa Sarıgül'le ilgili uyarılarda bulunuyor.

Sarıgül'ün hem gazete hem de sık sık ekrana çıkarılarak parlatıldığından yakınan Başbakan'a, Saraç, "daha hassas davranacaklarını" söyleyerek cevap veriyor. Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, "Derhal gereğini yapın" diyor. 

GÜRSEL TEKİN CANLI YAYINDA
Dün gece ortaya çıkan ses kayıtlarının yankıları sürerken, adaylık sürecinde Sarıgül'ün en büyük rakibi olan ve kendisine yönelik eleştirilerle dikkat çeken Gürsel Tekin, bu akşam Habertürk ekranlarına çıkacak olması dikkat çekti.

Tekin, Fatih Saraç'la ilgili ses kayıtlarından sonra büyük eleştirilere maruz kalan Fatih Altaylı'nın sunacağı 'Teke Tek'in konuğu olacak. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.02.2014 12:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol