'ALLAH SÖYLETİYOR, ALLAH...'

AKP Grup Başkanvekili'nin, "Biz hırsız değiliz demiyoruz" sözleri sonrası muhalefet sıralarından allkışlar yükselerek "Allah söyletiyor, Allah" dendi.

18 Aralık 2015 Cuma 15:32
'ALLAH SÖYLETİYOR, ALLAH...'

 Genel Kurul’da, gündem dışı söz alan milletvekillerinin 17-25 Aralık’la ilgili eleştirileri karşısında söz alan İnceöz, “Biz hırsız değiliz demiyoruz; hırsız değiliz zaten, hırsız değiliz” deyince, muhalefet partili milletvekilleri İnceöz’ün sözleri karşısında gülerek, “Bravo, Allah söyletiyor” sözleriyle “ti”ye aldı.

 
Meclis Genel Kurulu’nda 17-25 Aralık tartışması yaşandı. Milletvekilleri gündem dışı konuşmalarında, AKP’li milletvekillerine 17-25 Aralık’ın “Cumhuriyet tarihinin en büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonu” olduğunu anımsatınca, “sataşma” gerekçesiyle AKP Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, söz aldı.
 
İnceöz ise konuşmasında muhalefet partili milletvekillerini “güldüren” gafa imza attı. İnceöz, şunları kaydetti:
“Biz hırsız değiliz demiyoruz; hırsız değiliz zaten, hırsız değiliz. Bu suçlamaları asla kabul etmiyoruz. 17-25 Aralık olduğu gün de aynı şeyi söyledim. Bu olaylar Ak Parti iktidarına karşı, seçilmiş iktidara karşı, milletin iradesine karşı yapılmış bir operasyondu. Onun için de bu operasyonlara karşı olduğumuzu söyledik.”
 
İnceöz’ün, “Biz hırsız değiliz demiyoruz” sözleri karşısında ise Genel Kurul’da bir anda “Bravo... Allah söyletiyor, Allah...” sözleri yükseldi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.12.2015 15:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol