Akşener'i Tehdit Eden Zat Bakan'la Beraber!

TFF 2. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un Başkanı Hasan Şahin’in, Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i tehdit etmesi tepkilere neden olmuştu.

19 Haziran 2018 Salı 00:22

TFF 2. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un Başkanı Hasan Şahin’in, Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i tehdit etmesi tepkilere neden olmuştu. Milletvekili adayı olmak için AKP’ye üye olan Hasan Şahin’in parti rozetini, Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba takmıştı. Aynı törene AKP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de katılmıştı.



Akşener’i tehdit eden Hasan Şahin, bu kez Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün Gaziantep’teki bayramlaşma programında görüldü. İki gün önce Gaziantep Şanlıer üyeleri ile bayramlaşan Adalet Bakanı ve Gaziantep milletvekili Abdulhamit Gül’ün konuşması sırasında, Hasan Şahin de orada bulunuyordu.


NE OLMUŞTU

Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gaziantep mitinginde vatandaşların uzattığı Gaziantepspor atkısını takmıştı. Bu olay sonrasında Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin, “Gaziantep atkısını herkes takabilir teröristler hariç. FETÖ’cü Meral Akşener seni bu atkıya kurban ederim”sözleriyle Akşener’i tehdit etmişti.

AKP’den aday olmak için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Fatma Şahin’in ve Bakan Fakıbaba’nın önünde partiye üye yapılan Hasan Şahin’in kısa süre önce sosyal medyada sıkı bir Erdoğan muhalifi olduğu ortaya çıkmıştı. Akşener’i tehdit eden Şahin’in, Erdoğan’ı hedef alarak, “İdam yasasını çıkaracaksın değil mi, önce beni as yoksa elimden çekeceğin var” gibi ifadeler paylaştığı görüldü.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol