AKŞENER'DEN BOMBA İDDİA!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik flaş bir iddia ortaya attı.

11 Şubat 2018 Pazar 00:15

Meral Akşener, “Şu anda farzı mahal konuşuyoruz. Belli mi olur? HDP ile Sayın Erdoğan'ın anlaşacağını düşünüyorum ben ikinci turda. Ben kalmadım ikinci turda. CHP'nin adayı kalıyor Erdoğan'ın karşısında. Gelin sizinle iddiaya girelim HDP ile Sayın Erdoğan anlaşır ben kendisini tanıyorsam. Tanıdığımı sanıyorum çünkü Rizeli bir arkadaş ile evliyim. Samimiyetle söylüyorum siz isteseniz de olmaz. Çünkü Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı'nın, cumhurbaşkanlığı konusunu Türkiye'nin her meselesinin önünde gördüğünü düşünüyorum. Başka türlü Türkiye'nin bekası ile kendi geleceğini iç içe oluşturmazdı. Sanki cumhurbaşkanlığını kaybettiği takdirde dünya yıkılır gibi bir söylem ve psikoloji görüyorum. Onun için o yolları kendisi daha çabuk aşar" diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.02.2018 01:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Yasmine Ozan 2018-02-11 09:49:25

"Sanki cumhurbaşkanlığını kaybettiği takdirde dünya yıkılır gibi bir söylem ve psikoloji görüyorum." Demiş sayın Akşener.
Çok doğru.
Kaybettiği andan itibaren yargılanması devam eder ve sittin sene kodesde çıkamaz.

Avatar
Lutheran Hospital 2018-03-21 11:31:23

Merhaba, böbreğini satmak istiyor musun? Eğer evet ise, [email protected] aracılığıyla bize ulaşın, ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.