AKP'NİN BU OY ORANI ŞOK EDECEK!

Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek, Ak Parti'nin oy oranının anketlerde söylendiği gibi olmadığını, bunun aldatmacadan ibaret olduğunu söyledi.

07 Ocak 2015 Çarşamba 23:35
AKP'NİN BU OY ORANI ŞOK EDECEK!
İktidarın özellikle 17 ve 25 Aralık operasyonları sonrasında halk nezdinden ciddi bir güven kaybı yaşadığını, bunun hemen ilk seçim olan 30 Mart yerel seçimlerinde sandığa yansımadığını kaydeden Zeybek, "Çünkü zaman çok kısaydı ve açıkçası Türk halkı tam olarak ne olduğunun farkına varamadı. Yaşanan sürecin bugün ortaya saçılan deri ilişkileri barındırdığını anlayamadı. Aslında bugünkü bu Yüce Divan oylamaları, yolsuzlukların bu denli tartışılır ve konuşulur olması halkın bir takım gerçekleri daha da iyi görmesine vesile oluyor" dedi.
Ak Parti'nin oy oranlarının yine araştırma şirketlerince kamuoyunu yönlendirme amaçlı yüksek gösterdiğini oysa gerçeklerin hiç de böyle olmadığını vurgulayan Zeybek, " Yüzde 53 olan oyu yerel seçimde yüzde 43'e düşmüştü. Bugün bu rakam çok net söylüyorum yüzde 33'e düşmüş durumdadır. Özellikle isim vermeyeceğim ama bunu çok net bildiğim için söylüyorum. Artık AKP'de çözülme, geriye gidiş başlamıştır. Oy oranı şu an itibariyle yüzde 33'tür. Burada önemli olan muhalefetin yani MHP ve CHP'nin bu çözülmeyi lehe çevirmek için gerekli çalışmayı yapıp yapmayacağıdır. Muhalifler olarak hepimizin bu süreçte buna göre konumlanmamız, buna göre çalışmamız gerekir" dedi. Zeybek, kendisine bu rakamın kaynağının ısrarla sorulmasına karşılık olarak da, " Bu çok özel bir bilgidir. Kamuoyu rakama odaklanmalıdır" ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.01.2015 17:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Hepar li iso 2015-01-12 10:12:55

Hepar sürprizine hazır olun:)