AKP'LİLERDEN FOTOĞRAFLI MİSİLLEME

Başbakan Erdoğan için 'Kadınları dikizliyor' diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na AKP'liler bir fotoğrafla karşılık verdi.

04 Kasım 2013 Pazartesi 15:25
AKP'LİLERDEN FOTOĞRAFLI MİSİLLEME
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "Dolmabahçe’de oturup Kadıköy’den gelen vapurlardaki kadınları dikizliyor” sözleriyle Başbakan Erdoğan’ı eleştiren CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na bu fotoğrafla tepki gösterdi.

Milliyet'in haberine göre, Başbakan Erdoğan’a yönelik söylediği ‘Dolmabahçe’de oturup Kadıköy’den gelen vapurlardaki kadınları dikizliyor” sözlerine bir tepki de Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’den geldi. Bakan Kılıç ve Milletvekili Mehmet Erdem sosyal paylaşım sitesindeki sayfalarından Kılıçdaroğlu’nun bir fotoğrafını yayınlayarak fotoğrafın altına “Birisi Başbakan kadınları dikizliyor mu? Demişti” ifadelerine yer verdiler.

Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Erdoğan’la ilgili sözlerine tepki gösteren AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün oturduğu koltuğa iyi bir dikizleme yeteneği sayesinde geldiğini iddia ederek, “Testinin içinde ne varsa dışına da o sızarmış. Kılıçdaroğlu’nun içindekiler gayri ihtiyari dışına sızdı galiba ki böyle konuştu” ifadelerine yer verdi. Fotoğraf sanal alemde AK Partililerce en çok paylaşılan fotoğraflardan biri oldu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.11.2013 15:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol