'AKP'YE OY VERENLER CEHENNEME BİLET ALIYOR'

" Siz kendinizi kandırıyorsunuz. Seçimlerde bunlara oy vereceğiniz zaman Cehenneme bilet alıyorsunuz cehenneme... "

04 Mayıs 2018 Cuma 01:13

Türkiye'nin geleceği adına CHP ve İyi Parti ile 'demokrasi ittifakı'nı oluşturan Saadet Partisi, ittifak taleplerini geri çevirdiği AKP ve trollerini çıldırtıyor. Son olarak sosyal medyada Saadet Partisi'nin merhum Genel Başkanı Necmettin Erbakan'a ait bir konuşma ortalığı karıştırdı. İşte Erbakan'ın adeta bugün için Cumhur İttifakı'na oy vermeyi düşünenlere seslendiği Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki o sözleri:

" Bugünkü AKP'yi teşkil eden, kuran, kurduran kendi planları için ve bütün bu gördüğümüz senaryoları tanzim eden siyonizmdir. Birgün ekonomi konferansı verirken köy kahvesinde oturan işsiz, kasketli Ahmet'e seslendim, camiye giden sakallı Hüsnü beye seslendim; bu siyonizm koca Amerikalıları kafese koymuş, Çin'i, Hindistan'ı kafese koymuş sen de buna girmeye mecbur musun? Aklını başına al bunlara yol da oy da verme. Bu oyunları yutma. Bana diyorlar ki efendim siz öyle diyorsunuz ama bunlar eski milli görüşçüler, bunlar sizin talebeleriniz... Hadi ordan bakayım. Siz kendinizi kandırıyorsunuz. Seçimlerde bunlara oy vereceğiniz zaman Cehenneme bilet alıyorsunuz cehenneme... Fark edin artık bunu. Uyanın artık uyanın.
Seçimlerden önce bunlar gidip kahvelerde, evlerde biz hocanın talebesiyiz dediler. Hocanın emriyle kurulduk, hocayı cumhurbaşkanı yapmak istiyoruz, bizler de milli görüşçüyüz dediler ve oyları böyle aldılar. Sonra ne oldu sonra güya giymiş oldukları gömleği değiştirdiler. Nasıl oldu da bu gömlek değişti. Dikkat edin en can alıcı kısmı anlatıyorum; Önce Erdoğan gitti Bush'u ziyaret etti, bu ziyaret esnasında Büyük İsrail Projesi yani BOP'un Eşbaşkanlığını İsrail'den aldı. Bush efendiye muavin oldu. Ondan sonra gitti Yahudi lobisinden Cesaret Madalyası aldı. Onun için ne büyük bir şeref... Sonra gitti Papa'nın önünde Avrupa Anayasası'na imzaladı. Ondan sonra sağına ve soluna Ermeni ve Musevi Patriklerini alıp Dinler Bahçesi'ni açtı. Sonra bir başka Türk düşmanı Papa'yı Ankara'da karşıladı, kucakladı. İşte nasıl oldu da Türkiye bu hale geldi, bu kadar tahribat yapıldı diyenlere cevap budur. Bunlar olduktan sonra ülke büyük bir tahribata uğratıldı. Bugün adım adım geldik ve uçurumun kenarındayız. Tayyip milli görüşçü değildir, milli görüş gömleğini çıkarmış gidip Amerika'da TAYYO gömleğini giymiştir. Uyan artık ey sakallı Hüsnü, uyan, uyan, uyan..."

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol