AKP'nin Seçim Oyunları!

AKP Hacı Bayram Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına yurttaşlar yeterli ilgi göstermeyince çareyi cami cemaatini alana çağırmakta buldular.

01 Mart 2019 Cuma 15:19

Ankara'da Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün katılacağı AKP Hacı Bayram Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına halkın ilgisi yetersiz oldu.

Cumhuriyet.com.tr'nin ulaştığı görüntülerde, yurttaşların seçim bürosunun açılışına ilgisi az olunca AKP otobüsündeki anonsçu, alanın hemen yanında bulunan Hacı Bayram Cami'ndeki cemaati çağırmakta buldu. AKP seçim otobüsündeki anonsçu mikrofondan "Hacı amcalarmızı da davet ediyoruz." ifadelerini kullandı. Anonsçunun yaptığı çağrıyla alana 100 - 150 kadar az sayıdaki yurttaşın katılımı gerçekleşti.

Öte yandan Ardahan'daki AKP mitingine şehir dışından getirilen AKP'liler, KYK'ya bağlı öğrenci yurdunda ağırlandı. Kısa süre önce de Eskişehir'deki Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Gündüzalp Öğrenci Yurdu'nun yemekhanesinden AKP seçim aracına sefer taslarıyla yemek taşındığı ortaya çıkmıştı.

SoL'da yer alan habere göre 11 otobüsten oluşan konvoyda bulunan partililer, kentte bulunan Kaşgarlı Mahmut KYK yurdunda ağırlandı.

Öğrenciler bu duruma tepki gösterirken, yurt müdürünün daha önce de tarikat ya da dini cemaatlerin toplantılarında yurdun imkanlarını seferber ettiği öne sürüldü.

YEMEKLER DE KYK'DAN

Bu olaydan kısa süre önce Eskişehir'deki Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Gündüzalp Öğrenci Yurdu'nun yemekhanesinden AKP seçim aracına sefer taslarıyla yemek taşındığı ortaya çıkmıştı.

Olayı görüntüleyen öğrenciler, duruma tepki göstermişti.

[Haber görseli]

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol