AKP'NİN KUDÜS REZALETİ!

ABD'nin Kudüs kararının ardından bölgede tansiyon yükselirken en en sert tepki Türkiye'den geldi. Ancak Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde Şubat 2015'te İsrail'in başkentinin "Kudüs" olarak yazıldığı ortaya çıktı.

14 Aralık 2017 Perşembe 02:09


ABD Başkanı Donald Trump’ın ABD Büyükelçiliği’ni Kudüs’e taşıma kararının ardından gözler yeniden Filistin’e çevrildi.

ABD’ye en sert tepki Türkiye’den geldi. Türkiye en üst perdeden ABD’nin kararına tepki gösterdi, “Kudüs kararını tanımıyoruz” dedi. Ancak Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın resmi internet sitesinde Şubat 2015’te İsrail’in başkentinin “Kudüs” olarak yazıldığı ortaya çıktı.

ŞUBAT 2015: İSRAİL’İN BAŞKENTİ KUDÜS
Dışişleri Bakanlığı’nın resmi internet sitesinde Şubat 2015’te “Ülke Künyesi” başlıklı bölümde İsrail’in başkentinin “Kudüs” olarak yazıldığı ortaya çıktı.

g1-040.jpg

g2-033.jpg

CHP’Lİ AKSÜNGER PAYLAŞTI
Söz konusu gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, “Kim başkent dedi, kim demedi, TRT’de çıktı mı tartışadurun, Dışişleri Bakanlığı “ülke künyesi”nde Mart 2015’e kadar İsrail’in başkenti Kudüs diye, bir dipnotla cümle aleme duyurmuş!” dedi.

g3-012.jpg


 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
robson carolie 2018-06-06 06:49:19

Dikkat: Eğer bugün bir böbrek donörü olmaya hazır olduğunu biliyorsanız (tüm seyahat masrafları için 450.000 dolarlık ödeme), acilen 10 böbrek vericisine ihtiyaç duyduğumuz için böbreğinizi hastanemize acil olarak verin.
Sadece sağlıklı% 100 uygun kişi.
İsteğinizi doktora yazınız: [email protected] hemen sizinle iletişime geçeceksiniz
Not: Ameliyat ve sadece sağlıklı kişiler için seyahat etmeye hazır olmalısınız.

Dr Robson.
[email protected]