AKP'LİLERE DİYARBAKIR'DA 'YUHLAMA' ŞOKU!

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Diyarbakır Milletvekili adayı Mehdi Eker ile beraberindeki AKP Diyarbakır Milletvekili adayları yuhalandı.

05 Haziran 2018 Salı 13:10

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Diyarbakır Milletvekili adayı Mehdi Eker ile beraberindeki AKP Diyarbakır Milletvekili adayları yuhalandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır ziyaretinde AKP’liler halka seslenmek istedi. Milletvekili adayları konuşma esnasında vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde yuhalandı. Diyarkapi.com’un haberine göre; AKP’liler, artan tepkiler üzerine konuşmasını kısa keserek platformdan ayrılmak zorunda kaldı. Tepkilerin AKP’nin Diyarbakır milletvekili adaylarına yönelik olduğu iddia edildi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ryan 2018-06-07 14:09:44

Şu anda her Türlü, İşletme Kredileri, Kişisel Krediler, Araba Kredileri, Tarımsal Krediler veya Proje finansmanı için% 3 Kredi sunuyoruz? Düşük bir kredi puanınız olsa ve yerel Bankalardan veya herhangi bir finans kurumundan Krediler almakta zorlanmasanız bile, dünya çapındaki şirketlere ve bireylere borç konsolidasyonu sağlıyoruz. ve şimdi bankanızla veya başka bir finans kurumunuzla uğraşmakta zorlanıyor musunuz? Eğer acil bir kredi gerekiyorsa Evet
([email protected]) Her Türlü Krediyi Veriyoruz.

Avatar
Sharon Vivian 2018-07-10 19:02:14

Yasamim Nasil Dönüstürüldügüm Üzerine Vaat ([email protected])

Merhaba arkadaslar!!! Benim adim Sharon Vivian. 2 farkli Internet uluslararasi kredi verenden aldatildiktan sonra bana isik veren iyi Kredi Arttiraninin tanikligini istedim, hepsi bana hiçbir sey getirmeyecek ve hiçbir olumlu sonuç alinamayan çok miktarda ücret ödemeden bana bir kredi verecegime söz verdiler. Zor para kazandim kaybettim ve toplamda 8,000 USD oldu. Bir gün, ayni zamanda aldatilmis ve sonunda Yusuf Mustafa Mali Destek Hizmeti ve e-posta ([email protected]) adli yasal bir kredi sirketine baglandigimda taniklik yapan bir kadinla karsilastigimda hayal kirikligi yasayan internet üzerinden tarama yaparken Nihayetinde kredi aldim, bu yüzden ayni kredi sirketiyle iletisime geçmeye karar verdim ve onlara bana, daha fazla aci çektirmekten baska bir sey yapmayan 2 farkli kredi vereni tarafindan nasil kandirildim üzerine hikayemi anlattim. Sirkete posta yoluyla açiklarim ve bana söyledikleri tek s