AKP'Lİ VEKİLİN KIZI İŞE İADE EDİLDİ...

AKP Antalya milletvekili Hüseyin Samani’nin, adı geçen ay ihraç listesinde yer alan kızı bugün yayınlanan KHK ile işe iade edildi.

25 Ağustos 2017 Cuma 12:40
AKP'Lİ VEKİLİN KIZI İŞE İADE EDİLDİ...

Önceki KHK ihraç listesinde yer alan AKP Antalya Milletvekili Hüseyin Samani'nin kızı Betül Samani Gökay, yeni KHK ile görevine iade edildi.


Olağanüstü Hal kapsamında, 14 Temmuz akşamı yayımlanan 692 sayılı yeni KHK ile AKP Antalya Milletvekili Hüseyin Samani'nin kızı Betül Samani Gökay'ın adı da ihraç listesinde yer aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde mimar olarak görev yaparken memurluktan istifa eden Betül Samani Gökay için babası Hüseyin Samani, ihracında bir yanlışlık olabileceğini söyledi.

'KIZIM GÖREVE BAŞLAMAYACAK'

Resmi Gazete'de yayımlanan son KHK ile görevine iade edilen 57 kişi arasında, Betül Samani Gökay da yer aldı. İhraç sonrası bir yanlışlık olduğunu dile getirdiğini anımsatan Hüseyin Samani, yayımlanan KHK ile bu düşüncesinin doğruluğunun ortaya çıktığını söyledi. İhraca itiraz ettiklerini belirten Samani, “İtirazımız düşüncemiz çerçevesinde şekillendi. Sonuçta çok sayıda açığa alınan var. Bugüne kadar açığa alınanlardan 35 bin kişi görevine döndü. Son KHK ile de dönenler oldu. Bunların içinde benim kızım da var. Kızım daha öncesinden istifa etmişti, göreve başlamayacak. Mesele göreve başlama meselesi değil zaten. Maddi olarak kazanacağımız bir şey yoktu. Bizim için önemli olan, durumun öyle olmadığıydı" dedi.

[Haber görseli]

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol