AKP'Lİ VEKİLDEN ÇARPICI İDDİA!

TBMM FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanvekili ve AKP Manisa Milletvekili Özdağ, Muhsin Yazıcıoğlu'nu öldürenlerle, Erdoğan'ın kaldığı otele suikaste gidenlerin aynı kişiler olduğunu iddia etti.

04 Aralık 2016 Pazar 22:44
AKP'Lİ VEKİLDEN ÇARPICI İDDİA!

Darbe Komisyonu'nda elde edilen bilgilerle ilgili raporu yazmaya başladıklarını söyleyen TBMM FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanvekili ve AKP Manisa Milletvekili Recep Özdağ, Muhsin Yazıcıoğlu suikastıyla ilgili kritik bir iddiada bulundu.
YAZICIOĞLU İLE ERDOĞAN'A SUİKAST EKİBİ AYNI
Darbeci askerlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Marmaris'te derdest etmesi halinde darbenin başarıya ulaşacağına dikkati çeken Özdağ, "Merhum Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin parçalarını sökenlerle Erdoğan'ın otelini basanlar aynı adamlar. Aydın Özsıcak ve o ekip aynısı. Özsıcak'ı (o dönem) serbest bırakanlar, bugün FETÖ'den tutuklu. O uçakları kullanan, helikopterin üzerinden geçen F-16 kullananlar da içeride, tutuklular" ifadelerini kullandı.    
ER VE BİNBAŞI MİT'E GİTMİŞ
Darbe girişimi gecesine ilişkin bilgi de veren Özdağ, şöyle konuştu: "Darbe önceden bir binbaşı ile bir er tarafından MİT'e bilgi veriliyor. Darbe diye bildirmiyorlar. "MİT Müsteşarına operasyon yapılacak" diye bildiriyorlar. Önce binbaşı gidiyor 15.00-16.00 sıralarında, daha sonra er. Er, bir şeyler duyuyor içeride, onların görüşmelerini, hareketliliğini. Bir darbe olacağını tahmin etmiyor, MİT Müsteşarı derdest edilecek ve siyasi iktidara karşı bir operasyon yapılacağını tahmin ederek gidiyor. Er ve binbaşı da korunmak adıyla, tedbirli olarak şu anda hapiste. Bu yapı, gece 03.00 civarında yapsaydı başarılı olma ihtimali vardı. Burada başarılı olsalardı rejim değişecekti. Türkiye iç savaşa sürüklenecekti. 100 yıllık birikimimizi, 100 yıllık hayalimizi çalacaklardı."             "HALİFE-İ RUY-İ ZEMİN" GİBİ GELECEKTİ
FETÖ elebaşı Gülen'in Türkiye'ye sözde halife gibi geleceğini dile getiren Özdağ, "ABD'den Türkiye'ye bir uçak kalkacaktı. Bu uçakta Gülen olacaktı. İstanbul'a uçak inecekti. Gelirken de bir kaftan olacaktı üzerinde, Yavuz Sultan Selim hanın kaftanını çaldırmak istedi. Son dakikada (kaftanı çalmak isteyen kişi) yakalandı. Bu kaftanı 350 bin liraya tamir ettirdik. Yavuz Sultan Selim'in mezarının üzerine koydurduk, cam bir fanus var. Yavuz'un kaftanıyla gelip 'Ben Halife-i ruy-i zemin'im' (yeryüzünün halifesi) diyecekti. Allah müsaade etmedi" şeklinde konuştu.   Kaynak: AKP'li Özdağ'dan kritik Muhsin Yazıcıoğlu itirafı 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.12.2016 02:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol