AKP'Lİ BAŞKAN: ÜÇKAĞITÇIYIM...

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi ‘Kasabanın Şerifi’ lakaplı Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ilçede vatandaşlarla konuştu.

02 Ağustos 2017 Çarşamba 12:30
AKP'Lİ BAŞKAN: ÜÇKAĞITÇIYIM...

Başkan Bıçakçıoğlu, hizmet alabilmek için çabasını anlatırken, “Şahsımın herhangi bir olağan üstü bir gücü yok. Benim tek gücüm bu belediye başkanlığında arkama aldığım siyasi iktidardır. Biraz da kendimden gelen kabiliyetim, işte biraz fırıldaklığım, biraz girişkenliğim, biraz üçkâğıtçılığımla gidip para bulmam, para kopartmam, büyükşehirden, Ankara’dan onla, bunla bu Beşikdüzü’ne hizmet aktarabilme yönünde bir şeylerin peşinde koşuyoruz” dedi.

İlçenin Hünerli Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Beşikdüzü İlçe Belediye Başkanı AKP’li Orhan Bıçakçıoğlu, geçtiğimiz Cuma günü mahalle sakinleriyle sohbet etti. Belediyenin Youtube’dan yayınladığı görüntülerde kendisini anlattı. Günü kurtarma peşinde olmadığını belirten Bıçakçıoğlu şöyle konuştu;

“Şahsımın olğanüstü bir gücü yok. Biraz fırıldağım, üçkağıtçıyım”

“Bu Büyükşehir statüsünü aldıktan sonra inanın imkânlar daha önceki dönemlere göre kat be kat az. Herkes gücü ve kapasitesi oranında bir hizmet etmenin gayreti içerisinde olmuştur. Şahsımın herhangi bir olağan üstü bir gücü yok. Benim tek gücüm bu belediye başkanlığında arkama aldığım siyasi iktidardır. Biraz da kendimden gelen kabiliyetim, işte biraz fırıldaklığım, biraz girişkenliğim, biraz üçkâğıtçılığımla gidip para bulmam, para kopartmam, büyükşehirden, Ankara’dan onla bunla bu Beşikdüzü’ne hizmeti aktarabilme yönünde bir şeylerin peşinde koşuyoruz. Şundan emin olun, dağlarımız yem yeşil, sahilde ben güneşte yanıyorum ama bu yeşille sahil arasında gidip geliyoruz, değişmeyen tek bir şey var; o da bu ilçenin yoksulluğu. Yokluk içinde gidip geliyoruz evimize. Önemli olan bu ilçenin nasıl zengin olacağı, nasıl dışarıdan nüfus alacağıdır. Beni anlayanlar neyin peşinden koştuğumu bilmeliler. İlçede cezaevi yapılıyor teleferik yapılıyor. Bunlar hep geleceğe dönük yapılan yatırımlardır. Bunların belki mürvetini biz görmeyeceğiz ama, gençlerimiz o Beşikdüzü’nün mürüvvetini görecekler. Bundan emin olun.”

Kasabanın şerifi afişleri astırmıştı

Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu 3 yıl önce de, ilçenin farklı noktalarındaki billboardlara, ‘Kasabanın şerifi’ imzasıyla astırdığı ‘Kurban olurum size, çöpler poşette.Saatinde’, ‘Kurban olurum size, hayvanlar köye’ ve ’Kurban olurum size, kaldırımlar hepimizin’ yazılı bayram afişleri tepkilere neden olmuş, Başkan Bıçıkçıoğlu da ilçedeki sorunlara dikkat çekmek için esprili dil kullandığını söylemişti.

Başkan Bıçakçıoğlu ayrıca geçen yıl ilçede yaşanan sel felaketi sonrası ilçede yapımı süren teleferik projesi nedeniyle kendisine eleştiriler yönetilmesini de “Turizme önemli bir katkısı olacak bu projeyi yapacağız. Teleferik bir yerlerini mi batmış? Sel ile teleferiğin ne alakası var?” yanıtını vermişti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
hassan yekter 2018-07-01 08:07:17

Hayat kurtarın, böbrek vericisi olun ve iyi bir ödül alın

Herkese merhaba, ben Dr. Hassan, finansal durumunuzu değiştirmek istiyorsanız, böbrek bağışçısı olmanız, hayatınızı kurtarmanız, yine de iyi bir ödül alabileceğinizi bilmenizi isterim. Sağlıklı olduğunuzu biliyorsanız, bir böbrek satabilirsiniz ya da bağışta bulunabilirsiniz (ödeme 500.000 $ 'dır, tüm masraflar seyahat için ödenir) ve bugün hastanem için bağışçı olur. Her gün daha fazla hayat kurtardığımız için acilen böbrekleri bağışlamamız gerekiyor.
Bana bugün yazdığım email: ([email protected])
Not: Ameliyat için hazırlanıyor, sadece sağlıklı insanlar

Hassan Yekter.
[email protected]