'AKP İle MHP Birleşecek'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli'deki seçim konuşmasında, AK Parti ile MHP'nin tek parti olarak yola devam edeceğini söyledi.

06 Mart 2019 Çarşamba 23:37

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli'de CHP Genel Kemal Kılıçdaoğlu ile ortak miting yaptı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar'ın tanıtıldığı toplantıda Akşener, Cumhur İttifakı'nın ortaklarıyla ilgili önemli bir iddada bulundu. 

Akşener'den MHP'ye uyarı: 

Akşener, AKP ve MHP'nin birleşeceğini söyleyerek, "Mezara kadar işbirliği yapıyoruz diyorlar, demek ki siyasi partilerden biri birine dahil olacak. Küçük ortağa seslenmek zorundayım: Sakın ha Erdoğan'ın ipiyle kuyuya inmeyin, kalırsınız içinde." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Denizli'de de çarpıcı bir konuşma yapmış, konuşmasına, "Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizliler. Nasılsınız? İyi misiniz? Evine ekmek götürmekten başka derdi olmayan Denizliler iyi misiniz? Koca yürekli Denizliler size terörist dediler iyi misiniz" diye başlamıştı. Akşener şunları söylemişti:

"Şakası bile ne kadar acı, ne kadar kötü biliyor musunuz? 10 milyon seçmeni olan CHP'ye, 5 milyon seçmeni olan İYİ Parti'ye, 1 milyon oyu olan Demokrat Parti ve Saadet Parti seçmenine terörist dedi. (Bu sırada alanda yuh seslerinin yükselmesi üzerine) Hayır yuhlamayın. Biz onlar gibi değiliz. 18 milyon seçmene terörist diyen bir Cumhurbaşkanı. Bunun ne kadar acı, kötü bir tanımlama olduğunu biliyorsunuz. Bu arkadaş, kutuplaştırarak birbirimize düşürterek bu politikayı 17 yıldır sürdürüyor. Ama bu defa pabuç pahalı. Cumhur İttifakı'nı tercih edenlere sesleniyorum. MHP, AK Parti seçmenine sesleniyorum. Sizler bizim için bu ülkenin vatansever, asli unsuru kardeşlerimizsiniz. Bu meydanı şereflendiren Denizlili kardeşlerime sesleniyorum. Sakın ola ki bu arkadaşın sözlerine aldanıp bir kalp kırmayın."


 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.03.2019 00:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol