AKP FATURASI: 726 ŞEHİT! HEPSİ DE HALK ÇOCUĞU...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'a Afrin operasyonu, sözde tarihçi Kadir Mısıroğlu'nu ziyareti ve açılım süreci üzerinden eleştirdi.

18 Mart 2018 Pazar 22:47

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin ilçe binası açılışı için Balıkesir Edremit’te vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu program miting havasında geçerken kadınların katılımın yüksek olması dikkat çekti.Akşener, burada yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrin açıklamalarını eleştirerek, "Biz Afrin'i sınırlarımıza katmak için mi gittik? Değilse sözlerinize dikkat edin" dedi.

Akşener'in konuşmasından başlıklar şöyle;

"726 şehit verdik sizin yanlış politikalarınız yüzünden"

"Ben devlet terbiyesi görmüş bir insanım ben burada kalkıp siyaset mi konuşacaktım? Ama onlar Seyit Onbaşı’yı anma törenini iptal ettiler. Olsun…Bu programı hazırlayan başta İl ve İlçe Başkanım olmak üzere hepsine çok teşekkür ediyorum. Allah emeklerimizi zai etmesin. Dün İstanbul’da bir arkadaşla konuştuk. “Meral hanım arıcıların sorunlarından da bahset, sen konuşunca yapıyorlar” dedi.Biri çıkıyor Çanakkale’yi anlatırken Atatürk hariç herkesi uzun uzun anlatıyor. Bu yanlış bugün ki yanlışları doğuruyor. Açılan çukurları sizin çocuklarınız mı kapattı. 726 şehit verdik biz yanlış politikalarınız yüzünden."

"Bu devleti sokaktan vatandaşlarımız topladı"

"2010’da bir referandum oldu. Olmazdan evvel gittim bunlara. Dedim ki yapmayın bunu dinlemediler beni. O zaman Hoca Efendileri vardı. Yapmayın hukuku siz değil, bunlar ele geçirecek. Dediler ki ‘Merak etme gelin hanım her şey kontrol altında’. Peki ne oldu sonra. Bu devleti sokaktan vatandaşlarımız topladı."

"Pişmanlığa inanmayın, inanmıyoruz"

"Kardeşim yorulduk ve bıktık. Sürekli kandırılıyorsun, saydım sekiz grup ya da isim kandırmış. Bakalım en son kim kandıracak. Bütün bunların neticesinde bunların hesabını vermek yerine 'Allah’ım beni affet…' Bir devlet adamı sorumluluk almıyorsa. Bir gün İslam'ı günceller, bir gün İstiklal Marşı’nın bestesini güncellerse. Bir gün gider Fesli'yi ziyaret ederse. Sözde din alimlerini Saray’da ağırlarsa pişmanlığa inanmayın, inanmıyoruz."

"Biz Afrin’i Menbiç’i sınırlarımıza katmak için mi gittik?"

"Açık açık konuş, biz Afrin’i Menbiç’i sınırlarımıza katmak için mi gittik? Fetih, savaş gibi kelimelerden bahsediyorsan bunun hesabını vereceksin. Eğer öyleyse buna cevap ver. Eğer Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygı duyarak gittiysen söylediğin sözlere dikkat edeceksin. Yarın ellerini yıkayıp bu işten çekilemeyeceksin."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.03.2018 00:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Pluto Credit Finance 2018-12-23 03:50:38

Yatırım kredileri, proje finansmanı ve dünyadaki bireylere, işletmelere finansal destek gibi her türlü krediyi sağlıyoruz. % 3 faizle fon veriyoruz. Borcunuzu yedi (7) iş günü içinde alın.


E-posta adresi: [email protected]
Whatsapp: +1 404 382 6579

Avatar
Pluto Credit Finance 2018-12-23 03:48:46

Yatırım kredileri, proje finansmanı ve dünyadaki bireylere, işletmelere finansal destek gibi her türlü krediyi sağlıyoruz. % 3 faizle fon veriyoruz. Borcunuzu yedi (7) iş günü içinde alın.


E-posta adresi: [email protected]
Whatsapp: +1 404 382 6579