AKP'DEN GECEYARISI OPERASYONU!..

Türkiye dün İzmir'de gerçekleşen terör saldırısını konuşurken AKP gece yarısı Meclis'e büyük tartışma yaratacak bir tasarı getirdi.

06 Ocak 2017 Cuma 12:56
AKP'DEN GECEYARISI OPERASYONU!..

AKP gece yarsısı TBMM'ye yeni bir düzenleme getirdi. AKP'li milletvekillerinin imzasıyla Meclis'e taşınan düzenlemeye göre; Kızılay, Yeşilay, Darülaceze, Darüşşafaka ve Türk Hava Kurumu'na verilen devlete ait taşınmazlar, ilgili kurumlar tarafından harca esas değerinin yarısına satılabilecek. Düzenleme, "Kurumların malları TÜRGEV ve Ensar gibi vakıflara mı devredilecek" sorusunu gündeme getirdi.

Türkiye, İzmir'deki terör saldırısını konuştuğu saatlerde Meclis'e getirilen düzenlemeye tepki gösteren CHP Milletvekili Engin Altay, "Uyan Türkiye gece yarısı önergesiyle Ensar'a ve Türgev'e devlet malları peşkeş çekiliyor" ifadelerini kullandı.

Düzenlemeyle ilgili olarak bir açıklama da CHP'li Gülay Yedekci'den geldi. Yedekci, "Yine AKP bir gece yarısı önergesi ile geldi!Vakıflar Hazinenin taşınmazlarını harca esas değerinin yarısına satabilecek" dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ramazan KAP 2017-01-07 14:37:49

Hırsızlar imparatoru işbaşında.Atasözü gibi. Su uyur düşman "HIRSIZ" uyumaz.

Avatar
Kemal 2017-01-08 15:01:08

daha sonuca bağlanmamış olmamış bir şeyi sadece varsayım üzerinden akıllara gelen sorularla olmuş bitmiş satış yapılmış gibi haber yapıp sunmakta ayrı bir karaktersizlik gerektir bravoo BAŞARAMAYACAKSINIZ.

Misafir Avatar
yavuz cetin 2017-01-08 19:56:23 @Kemal

Pantolonunu siyirmaya basladiklari zamanda ,daha icimde donum var diyenlerdensin anlasilan.Daha sonra ne oldugunu ENSAR"da görürsün...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kemal Klndr 2018-01-06 11:43:24

Hırsızları Vatan Hainlerini, Tecavüzcü Yobazları Savunacak kadar Haysiyetsiz Namussuz ve Onursuz İnsanları Burda Görmek Dahada Vahim, TÜRK MİLLETİNİN Başına Ne Geldiyse Böyle Yerli İşbirlikçi YOBAZ EMEVİ ARAP KAFİRLERİNİN KIÇLARINI YALAYAN VATAN HAİNLERİNİN Yüzünden Geldi.
TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR!...
Kendi İnançlarını Hâkkın Kitabını Kendi Dilinde Anlayarak Okumayanlar Her Zaman CAHİL Kalırlar DİN Tüccarları YOBAZLARA HİZMET EDERLER.