'AK PARTİ' DEMOKRATİK 'CHP ' FAŞİST

CHP'li bu isim partisini yerden yere vurdu, AK Parti'yi övdü.

20 Aralık 2011 Salı 13:04
'AK PARTİ' DEMOKRATİK 'CHP ' FAŞİST

 SODEM toplantısında konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, CHP Genel Merkezi'ni topa tutarak 'Genel Merkez ancak para lazım olunca bizi arayıp soruyor' dedi.

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM ) tanıtım toplantısı Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ev sahipliğinde Klassis Otel'de gerçekleşti. gercekgundem.com'un haberine göre 30 CHP'li Belediye Başkanının bir araya geldiği toplantıda konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, derneğin kurulma amacının CHP'li belediyelerin bir birine sahip çıkması ve birlik içinde hareket edilmesi amacını taşıdığını söyledi.
AKP DEMOKRATİK CHP FAŞİST...
SODEM Yönetim Kurulu Başkanı ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk "Avrupa'da AKP' daha demokratik bir parti olarak biliniyor. CHP ise statükocu ve faşist düşünceye sahip bir parti alarak biliniyor. Amacımız Türkiye genelinde yer alan 500 CHP'li belediyenin 400'ünü SODEM'e üye yapmak. Hepinizin bildiği gibi özellikle CHP'li belediyelere baskınlar düzenleniyor. Hangi belediyemize baskın düzenlenirse bizler o belediyemize ve başkanımıza sahip çıkmalıyız. Maalesef genel merkezdekiler para lazım olunca (gelin bakalım buraya) diyor ama belediyelerimize baskın düzenlendiğinde tepki koymuyorlar. Belediye başkanlarına ve belediyesine sahip çıkmıyor. Bizler birlik içinde olmalıyız. Hem partimizin misyonunu vizyonu anlatmalıyız hem de birbirimize sahip çıkmalıyız" dedi.


selami

AMACIMIZ BELLİ...
Klassis Hotel'de gerçekleştirilen SODEM Toplantısında açılış konuşmasını yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da, Sodem'in kuruluş amacını faaliyetlerini bahsederek "Bu düşünceyi büyük bir inançla bizleri bu konuda hiç tereddütsüz ikna eden ve bunu kuruluşunu sağlayan derneğimizin başkanı ve tecrübesini bizlerle paylaşan sevgili abimize teşekkür ediyorum. Amacımız birlik beraberlik içinde olup CHP'yi daha yukarılara taşımak ve daha iyi anlatmak. CHP'li bir belediye başkanımızın sıkıntısı olduğunda yanında olmalıyız. Birbirimize sahip çıkmalıyız " diye konuştu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol