ADAY YAPILMAYINCA AĞZINI ÖYLE BOZDU Kİ...

Listeye giremeyen Ak Parti kadın aday 'Kına yakın' dedi

08 Nisan 2015 Çarşamba 18:24
ADAY YAPILMAYINCA AĞZINI ÖYLE BOZDU Kİ...

 AKP´nin 7 Haziran seçimleri için Yüksek Seçim Kurulu´na teslim ettiği listelerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı döneminde kendisiyle çok yakın çalışmış isimlerin yanı sıra, yakın çalışma arkadaşlarının akrabaları da var.

AK Parti'ye Düzce'den milletvekili adaylığı için başvuran ancak listeye giremeyen 35 yaşındaki Elif Keçeci, sosyal paylaşım sayfasında "Ben yokum listede kına yakın" mesajıyla tepki gösterdi. Kendisiyle ilgili Ak Parti Genel Merkezi'ne olumsuz haberler gönderildiğini ileri süren Keçeci, "Benim için önemli olan T. amcamın yanında olmak ama..." diye yazdı.

Düzce'de Ak Parti'den 3 milletvekilliği için 66 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu. Ak Parti Düzce'den Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir'i milletvekili adayı gösterdi. Açıklanan milletvekili adayları listesinde adını göremeyen Elif Keçeci sosyal paylaşım sitesinden, "Ve açıklıyorum. Ben yokum listede kına yakın" diye yazarak aday gösterilmemesine tepki gösterdi.

Elif Keçeci'nin paylaşımının altına yorum yapanlar üzülmemesini isterken, Elif Keçeci ise, "Benim için önemli olan T. amcamın yanında olmak, ama tabi Düzce'nin ş....... halkı asparagas haber yapmazsa. Çünkü Düzce her b.. beklenir, bu adi ş............." ve "Düzce'den genel merkeze ve Ak Saraya benimle alakalı asparagas haber yapmışlar ama hepsi deşifre olacak. Beni genel merkeze ve Ak Saraya kadar gidip şikayet edenler Ak Parti ailesinin kim olduğunu öğrenecekler" diye yorumlarda bulundu. Elif Keçeci'nin yorumları tepki gördü.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.04.2015 18:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol