02.32'DE KONUŞACAK!..

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Darbe Girişimi programında, TBMM'nin bombalandı saatte konuşma yapacak.

29 Haziran 2017 Perşembe 16:35
02.32'DE KONUŞACAK!..

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Allah'ın lütfu" olarak niteleyip fırsata çevirerek olağanüstü hal ilan edip Türkiye'yi kanun hükmünde kararnamelerle yönettiği 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin üzerinden bir yıl geçmesi nedeni ile hayatını kaybedenleri anma etkinlikleri ve uygulanacak program belli olmaya başladı.  Recep Tayyip Erdoğan, Meclis’e ilk bombanın atıldığı saat olan 02: 32’de yurttaşlara seslenecek. 

Aynı gün TBMM de özel bir gündemle toplanacak. Erdoğan’da Meclis’teki yerini alacak.  Siyasi partiler Meclis’teki özel gündemli oturumda 10 dakikalık konuşma yapacaklar.

DEV EKRAN KURULACAK
Meclis Şeref Kapısı önünde, “Video Mapping” sistemiyle, darbe girişimine yaşananlar gözler önüne serilecek. Erdoğan, burada vatandaşlara seslenecek. Buradaki etkinlik vatandaşlara da açık olacak.

Meclis Şeref Kapısı önündeki alana alana dev bir ekran kurularak "15 Temmuz Şehitler Köprüsü" olarak değiştirilen Boğaziçi Köprüsü'nde düzenlenecek etkinlik buradan canlı yayınlanacak.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol