SERTEL: YENİDEN NEFER OLACAĞIZ...

CHP İzmir 2. Bölge’den önseçimde üçüncü sıradan çıkmasına rağmen devlet memuru olduğu iddiasıyla YSK tarafından 6. Sıra milletvekili adaylığı düşürülen Atilla Sertel, yeniden adaylık başvurusu yaptı.

03 Eylül 2015 Perşembe 13:27
SERTEL: YENİDEN NEFER OLACAĞIZ...
Aday adaylığı dosyasını Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a teslim eden Atila Sertel, ön seçime girdiği İzmir 2. Bölge’den aday adayı oldu. Başvurusunun ardından açıklama yapan Atila Sertel, “1 Kasım'da CHP'nin iktidara gelecektir.  Ülkemize huzur, barış demokrasi gelecektir. Türkiye’de sorunları çözecek tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Toplumun her kesimine eşit ve adil yaklaşan partimiz halkımızın sorunlarını iktidar olduğunu çözecektir” diye konuştu.

“NEFER OLACAĞIZ”
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Atila Sertel, şunları söyledi:
“29 Mart önseçiminde 12 bin 799 oy ile Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili adayı seçen partililerimize, SSK emeklisi gazeteci olan beni ‘kamu görevlisi’ ilan ederek düşüren YSK'nın haksız kararından sonra üzülen, göz yaşı döken beni sevenlerin yüzü gülecek. Türkiye'de haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe uğrayanların yanında olacağım, ömrüm yettiğince. CHP'nin iktidarı için bir nefer olduk, yine nefer olacağız en ön ve cephede. Halkımız ile yaşamımız boyunca hep omuz omuza olduk, ezilenlerin yanında olduk, olacağız yine. Beni aday yaparak onurlandıranlara, bizi teselli edenlere, dua edenlere, dostlarıma, arkadaşlarıma, siyasi akrabalarıma, halkımıza ve aileme minnettarım.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.09.2015 13:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol