PINAR SUSMUŞ, YOLA 'DEVAM' DEDİ

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylarından olan ancak özellikle kontenjan adaylarının çokluğu nedeniyle listede kendine yer bulamayan Avukat Pınar Susmuş, siyasi mücadelesine devam edeceğini açıkladı. Susmuş, "Cesaret-Akıl ve Sevgi yolculuğumuz çok daha güçlü ve kalabalık şekilde devam edecek." dedi.

17 Nisan 2011 Pazar 22:09
PINAR SUSMUŞ, YOLA 'DEVAM' DEDİ

İşte Pınar Susmuş'un açıklaması:

SEVGİLİ YOL ARKADAŞLARIM,

AYDINLIK TÜRKİYE ÜLKÜSÜNE İNANMIŞ DAVA ARKADAŞLARIM,


Bir düşünce ektik Türkiye’nin toprağına diyerek çıktığımız onurlu yolculuğun bir o kadar da zorlu olduğunun farkında ve bilincindeydim. Bu nedenle çıktığımız yolda sonuç ne olursa olsun CESARET-AKIL VE SEVGİ yolculuğumuzun devam edeceğini her fırsatta ve her platformda dile getirdim.

 İlke ve değerlerine yürekten inandığım partimin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekili aday adayı olmak benim için bir onurdur, gururdur. Beni bu yolda yüreklendiren, bana yol arkadaşlığı eden, bu uğurda benimle gecesini gündüzüne katan tüm dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Ve hepinize bir kez daha kararlılıkla ve inançla ifade ediyorum ki; CESARET-AKIL VE SEVGİ YOLCULUĞUMUZ BİTMEDİ AKSİNE BU YOL İLK GÜNDEN DAHA AYDINLIK, DAHA KALABALIK VE ÇOK DAHA GÜÇLÜ. Bana düşen görev ise bu aydınlık yolda partimin başarısı için elimden geleni yapmak, verilecek her görev ve sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek olacaktır.

 Aday listeleri açıklandığı andan itibaren temel hedefimiz partimizi iktidara taşımak, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan görmektir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını barış ve kardeşlik türküleri ile kenetlenmiş olarak karşılamak dileğiyle hepinize bir kez daha sonsuz sevgilerimi sunuyor; Pınar Susmuş’un, partisinin bir neferi olarak siyasetin içinde var olma kararlılığını bir kez daha ilan ediyorum.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Sevgi 2011-04-18 02:25:01

Yanındayız. Bugün, yarın ve her zaman. Çünkü seni çok seviyoruz.

Avatar
Serap Eylemer 2011-04-21 12:42:52

Pınarcım seni her konuda destekliyorum ablacım. Zorluklar hiçbir zaman seni yıldırmasın. Açtığın yolda, gösterdiğin ülküde hiç durmadan ilelebet yürümeye devam.