PINAR SUSMUŞ: UTANACAKSINIZ!

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş, Yamanlar semtinde adeta gövde gösterisi yaptı. Susmuş, rakiplerinin halka proje anlatmak yerine kadın adaya hayır propagandası yaptığını öne sürerek, “ Bayraklı’nın kadın adaylar için zor bölge olduğunu iddia edenler utanacaklar” dedi.

12 Aralık 2013 Perşembe 11:02
PINAR SUSMUŞ: UTANACAKSINIZ!

 CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş, Yamanlar semtinde adeta gövde gösterisi yaptı. Susmuş, rakiplerinin halka proje anlatmak yerine kadın adaya hayır propagandası yaptığını öne sürerek, “ Aday gösterilir de Başkan seçilirsem, erkeklerden çok daha kararlı, çok daha azimli ve cesur olduğumu herkes görecek. O zaman Bayraklı’nın kadın adaylar için zor bölge olduğunu iddia edenler utanacaklar” dedi.

Susmuş, kozmopolit yapısı nedeniyle birçok aday adayının gitmeye çekindiği Yamanlar semtinde halkla biraraya geldi. Düğün salonunun hınca hınç dolduğu buluşmada Susmuş’a büyük sevgi gösterileri yapıldı, ‘Bayraklı seninle gurur duyuyor’, ‘Yamanlar seninle nice güzel günlere’, ‘Sen yoksan biz de yokuz’ şeklinde sloganlar atıldı.
“BAYRAKLI HALKI KADIN BAŞKAN İSTİYOR…”
Alkışlar arasında kürsüye gelen Susmuş, yaklaşık 1.5 yıldır sürdürdüğü çalışmalarında kadın, erkek, gen, yaşlı hemen herkesin artık Bayraklı’da bir kadın aday görmek istediğine şahit olduğunu söyledi. Susmuş, “ Bayraklı’da yaşayan tüm vatandaşlarımız kadının çok daha fedakar, çok daha cefakar, çok daha dürüst olduğunu, daha azimli ve kararlı olduğunu biliyor. Bu nedenle hemen her partinin ve her aday adayının rant kapısı olarak gördüğü bu bölgede buna dur diyecek, rantın belli kesimlere ya da kişilere değil Bayraklı halkına aktarılmasını sağlayacak kişinin kadın belediye başkanı olacağına inanıyorlar. Biz de bu talebi karşılıksız bırakmayacağız” dedi.
“O SÖZLERİNİZDEN UTANACAKSINIZ…”
Erkek egemen siyaseti hakim kılmak isteyen bir grup azınlığın, “Bayraklı kadınlar için zor bölgedir” çığlıkları attığını kaydeden Susmuş, “ Bu aslında Pınar Susmuş korkusudur. Bu Pınar Susmuş’un verdiği mücadelenin, yaptığı çalışmaların halkta karşılık bulmasının yarattığı bir endişenin sonucudur. Buradan sesleniyorum; Bayraklı kadınlar için zor bir bölgedir diyenlere; Bayraklı kadınlar için değil korkaklar için zor bir bölgedir. Pınar Susmuş, belediye başkanı olduğunda sizden çok daha kararlı, sizden çok daha azimli ve sizden çok daha cesur olduğunu göreceksiniz. Ve o zaman bu sözlerinizden utanacaksınız” şeklinde konuştu.
“LAFLA DEĞİL EKİBİMLE, PROJELERİMLE GELİYORUM…”
Kendisinin birçokları gibi belli çevrelere güvenerek yola çıkmadığını, arkasında koca bir Bayraklı ordusu olduğunu da dile getiren Susmuş, sözlerini şöyle noktaladı: “ Benim arkamda koskocaman bir Bayraklı ordusu var. Korkmam için hiç bir sebep yok. Asıl korkması gerekenler aydınlığa, çağdaşlığa karşı duranlar, kadının cesaret, akıl ve sevgisini küçümseyenlerdir. Biz ekibimizle projelerimizle geliyoruz. Akılcı, sağlam, çağdaş projelerimizle belediyecilikte çığır açmak için geliyoruz. Uzun yıllar ihmal edilmiş olmasına karşın Bayraklı İzmir’in ve hatta Türkiye’nin en önemli ilçesidir. Bayraklı insan odaklı sosyal belediyecilikle, akılcı çağdaş projelerle, hak ettiği öneme ve değere en kısa sürede kavuşacaktır. Bunu hep birlikte başaracağız. Bayraklı’yı İzmir’in ve Türkiye’nin en önemli ilçesi haline bizler getireceğiz.”











yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.12.2013 11:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol