PINAR SUSMUŞ OFİSİNDE BULUŞTURACAK

Adı yerel seçimlerde İzmir'in Bayraklı Belediye Başkanlığı için geçen ve meslek hayatında bugüne kadar tek bir dava kaybetmeyişi ile ünlenen Avukat Pınar Susmuş, çok daha modern ofisinin açılışını CHP siyasetinin ünlü isimleri ile gerçekleştirecek.

23 Eylül 2012 Pazar 15:16
PINAR SUSMUŞ OFİSİNDE BULUŞTURACAK

 

Özellikle kentsel dönüşüm süreciyle birlikte yıldızı daha da parlayacak olan İzmir’in Bayraklı ilçesinde CHP’nin önemli isimlerinden Avukat Pınar Susmuş, binlerce lira harcayarak düzenlediği yeni ofisini görkemli bir törenle hizmete açmaya hazırlanıyor. 
İzmir hukuk çevrelerinde hatırı sayılır bir yere sahip olan genç avukatın 29 Eylül’de gerçekleştireceği açılışına İzmir’in tanınmış isimleri davet edildi. İzmir Milletvekillerinden Belediye Başkanlarına,  ilçe başkanlarından  vatandaşlara kadar katılımın yüksek olacağı açılışın onur konuğu ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olacak.






Genel seçimlerde CHP’den İkinci Bölge Milletvekili aday adayı olan, şimdilerde ise adı önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde Bayraklı Belediye Başkan adaylığı için dillendirilen Avukat Pınar Susmuş,  aynı ilçe sınırları içerisinde satın alarak modern bir şekilde düzenlediği ofisinin açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirecek. Yaklaşık 18 yıldır sürdürdüğü mesleğinde çok zor denilen davaları bile kazanması ile ünlenen deneyimli avukat, CHP’nin de Bayraklı siyasetinde etkin isimlerinden biri haline gelmişti.  




AZİZ BAŞKAN ONUR KONUĞU…
Yaklaşık 500  bin liraya malolan ofisini sevenleri ve gönül verdiği partilileri ile birlikte hizmete açacak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Susmuş, “ Bugüne kadar her ne yaptıysam alın terim ile, onurumla yaptım. Mesleğimde her zaman en iyiyi yapmaya, hukukun üstünlüğü çerçevesinde müvekkilerimin hak ve hukukunu sonuna kadar gözetip, kollamaya çalıştım. Bu hizmeti yeni ve çok daha modern ofisimizde sürdürecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Açılışa çok sayıda kişiyi davet ettik. CHP İzmir Milletvekillerimiz, parti yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız. Onur konuğumuz da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu olacak.” dedi.




“SİYASETİ BIRAKMADIM, BU DEDİKODU ÖZELLİKLE YAPILDI…”
Evli ve bir çocuk annesi Susmuş, milletvekilliği aday adaylığı sonrasında siyaseti bıraktığı yönünde çıkan haberlerin bazı çevrelerce kasıtlı olarak ortaya atıldığını, böyle bir durumun sözkonusu olmadığını belirten evli ve bir çocuk annesi Susmuş, “ Siyaset uzun soluklu bir iş. Bu yolda beklentileriniz her zaman gerçekleşecek diye bir durum söz konusu olmaz. Kaldı ki benim siyasette kişisel bir beklentim, şahsi menfaat konusunda bir arzum ve isteğim olmadı, olamaz da. Tam tersi ben artık siyasetin bu anlayıştaki kişi ve zümrelerden kurtarılması gerektiğine inanıyorum. Benim siyasi anlayışım, yaşadığım yöreye, çevreye ve ülkeme hizmet etmek üzerinedir.” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINI DÜŞÜNÜYOR MU?
Özellikle son dönemde Bayraklı ilçesinde isminin Belediye Başkanlığı için geçiyor olmasını da değerlendiren Susmuş, “ Bu benim dışımda gelişen bir durum. Bu yönde talepler, istekler bana da geliyor. Bulunduğum ortamlarda sağolsunlar Bayraklı halkı ilgi ve sevgisini dile getirip, sorumluluk almam gerektiğini ifade ediyor. Şu an Bayraklı’nın bir Belediye Başkanı mevcut. Her ne kadar belediyenin hizmetlerinden, yönetiminden memnun olmayanlar varsa da bir CHP’li olarak bize düşen kendisine desteğimizi ifade etmemizdir. Ancak artık CHP’nin İzmir’de yeniliklere, değişimlere ihtiyacı olduğu da bir gerçektir. Bu talep sadece Bayraklı ölçeğinde değil genel bir taleptir. Bu değişimi İzmir genelinde İl Başkanımız Sayın Ali Engin’in gerçekleştireceğine inanıyorum. Şahsıma yönelik talepler, istekler bir sürecin yansımasıdır. Süreç önemli bir kavramdır. Zaman bizi hangi noktada hizmete zorunlu kılarsa orada olmasını da biliriz.” şeklinde konuştu.


yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Sedat Sakıpoğlu 2012-09-23 15:48:25

Bayraklı bölgesinde yaşıyoruz, ister Pınar hanım ister bir başkası kim olursa olsun ama şu anki Hasan Karabağ olmasın. Adam kendine çalışıyor. CHPden bu adam yine aday gösterilmesi halinde kesinlikle oy vermeyeceğim

Avatar
bir mechul 2012-09-23 15:52:56

Hasan Karabağda chp lilerde soruyorum Bayraklıya ne vermiş. Hiçbirşey. Kendi yandaşlarını iş sahibi yaptı. Bayraklının on ayrı yerinde makam binası var. Köşkleri elden geçirip kendisine peşkeş çekiyor

Avatar
Sevgül aYHAN 2012-09-23 15:55:30

Pınar hanım daha öncede milletvekili adayı olmuştu. İlk kez orada duymuştum. Adaylık açıklamasında da ailecek gitmiştik inşallah chpnin adayı kendisi olur. Bir arık kadın başkan istiyoruz. CHP bari burada ayak oyunlarına izin vermesin

Avatar
Urfalı 2012-09-23 15:57:46

Bizim adayımız Pınar Susmuş'tur. Onun için canla başla çalışcaz

Avatar
ESİN ÇOBAN 2013-04-29 17:02:53

başarilarindan dolayi kutluyorum

Avatar
Sezai Köse 2013-10-10 10:47:54

başarilar di̇li̇yorum bi̇r bartinli olarak.