PINAR SUSMUŞ CHP'YE GÜÇ KATIYOR

CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Avukat Pınar Susmuş’un, yaklaşık bir buçuk yıldır sürdürdüğü seçim çalışmaları CHP'nin üst düzey siyasetçilerince de ilgiyle takip ediliyor. Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, "Pınar hanım gibi proje odaklı siyaset yapan tüm adaylarımızı yakından izliyoruz" dedi.

15 Ekim 2013 Salı 10:03
PINAR SUSMUŞ CHP'YE GÜÇ KATIYOR

 CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Avukat Pınar Susmuş’un, ilçenin başlıca sorunlarına çözümleri de içeren yaklaşık 100 projeye yer verdiği ‘Çağdaş Bayraklı, Çağdaş Projeler’ isimli kitabı, CHP Genel Merkezi’nde gündem yarattı. Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, “ Henüz daha aday adayıyken böylesine ciddi ve kapsamlı bir çalışmaya imza atılmış olması Pınar hanımın kalitesini ve kararlılığını gösteriyor.  Örgütlü çalışma yapan ve proje üreten aday adaylarını çok önemsiyoruz ve çalışmalarını yakından takip ediyoruz ” derken bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı da, Pınar Susmuş gibi bilgili, donanımlı kadın siyasetçiler partimize güç katıyor. Aday adaylığı sürecinde böylesi kapsamlı bir çalışma ilk kez önümüze geldi. Umarım bu tip çalışmalar çoğalır ve projeleri topladığımız bir proje havuzu oluşturarak Tüm Türkiye’ye yön veririz” ifadelerini kullanarak Pınar Susmuş’u tebrik etti.

 
Avukat Pınar Susmuş’un ilk kez 19 Eylül’de adaylık açıklamasını yaptığı gün, Bayraklı halkı ve kamuoyuyla paylaştığı ‘Çağdaş Bayraklı Çağdaş Projeler’ isimli çalışması, CHP Genel Merkezi’nde de yankı uyandırdı. Susmuş, başta sorunların çözümüne ilişkin olmak üzere ilçeyi ayağa kaldıracak dev projelere yer verdiği çalışmasını partinin üst düzey yöneticileri ile paylaştı. Susmuş’un ilk durağı Örgütten Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin oldu. Susmuş ile yaklaşık 40 dakika görüşen ve projelerin ayrıntıları hakkında bilgiler alan Keskin, çalışmayı son derece etkileyici ve özel bulduğunu vurguladı.
 

KESKİN: BU PROJELER İLÇEYE DEĞER KATAR
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2014 Mart yerel seçimlerinde aday adaylarını ince eleyip sık dokuyarak belirleyeceğini, bu kapsamda da titiz bir çalışmanın yürütüldüğünü kaydeden Keskin, “ Bu seçimler hem partimiz hem ülkemiz için hayati bir öneme sahip. Ülkenin getirildiği durumu düşününce bu seçimde iktidarı elinde bulunduran partiye önemli bir ders verilmesi gerekir. Biz bu konuda son derece titiz bir çalışma yürütüyoruz. Yüzü halka dönük, halkla birlikte olabilen, şahsi menfaatleri değil hizmet etmeyi önceliği sayan adaylar belirleyeceğiz. Pınar kardeşimde İzmir’de başarılı bir seçim çalışması yürütüyor. Bugüne kadar ki çalışmalarını yakından takip ediyor, bu çalışmaların partimize de önemli katkı sağladığını düşünüyorum. Kendisi henüz aday adayı ancak buna rağmen polemiklerle, çekişmelerle değil projelerle bu göreve talip olmasını taktir ediyorum. Projelerin her biri çok özel ve ilçeye değer katacak türde. Bu çalışmanın bu tür görevlere talip olan tüm aday adayı arkadaşlarımıza da örnek olmasını diliyorum” dedi.
 
SARI: BİLGİLİ, DONANIMLI KADINLARA İHTİYACIMIZ VAR…
CHP’nin kadın Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı da, Susmuş’u hizmet odaklı çalışmalar yürütmesinden dolayı kutladı. Kadınların siyasette yeralmaları halinde büyük başarılara imza atacağını kaydeden Sarı, “ Buna en iyi örnek Pınar hanımın büyük bir heyecan ve kararlılıkla sürdürdüğü örnek çalışmalardır. Bu çalışmaları çok uzun zamandır sürdürdüğünü biliyorum. Pınar hanım Bayraklı’da partimiz için önemli bir isimdir. Donanımlı, kaliteli, bilgili, kalifiye kadınların siyasete hem renk hem de güç kattığını artık kimse inkar edemez” diye konuştu.

PROJELERİ ARGE EKİBİ HAZIRLADI…
Yaklaşık bir buçuk yıl önce başladığı seçim çalışmaları kapsamında araştırma ve geliştirmeye de büyük önem veren Susmuş, ilk etapta Proje Birimi oluşturmuş, ‘Çağdaş Bayraklı, Çağdaş Projeler’ çalışmasını da akademisyenlerden kent bilimcilerine, STK temsilcilerinden bürokratlara birçok uzman ismin yeraldığı ARGE Ekibi hazırlamıştı.



yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.10.2013 10:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol