PINAR SUSMUŞ: 'BAYRAKLI İZMİR'İN GÖKKUŞAĞI'DIR'

İstanbul’da başlayıp Türkiye’ye yayılan merdiven boyama etkinliği Bayraklı’ya da sıçradı. CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş da eline fırça alıp, ekibi ile birlikte merdivenleri gökkuşağı renklerine boyadı.

05 Eylül 2013 Perşembe 10:08
PINAR SUSMUŞ: 'BAYRAKLI İZMİR'İN GÖKKUŞAĞI'DIR'

 İstanbul’da başlayıp Türkiye’ye yayılan merdiven boyama etkinliği Bayraklı’ya da sıçradı. CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş da eline fırça alıp, ekibi ile birlikte merdivenleri gökkuşağı renklerine boyadı. Susmuş, “ Gökkuşağı renk armonisidir. İnsanlar onu gördükçe huzur duyar, güç bulur, yarınlar için umutla dolar. Aynı zamanda farklılıkların zenginlik olduğunu gösterir. Her yöreden her mezhepten insanıyla Bayraklı’da bir gökkuşağıdır aslında” dedi.

İstanbul’un Fındıklı semtinde Salı Pazarı merdivenlerinin Orman Yüksek Mühendisi Hüseyin Çetinel tarafından gökkuşağı renklerine boyanması sosyal medyada yapılan çağrılarla bütün ülkeye yayıldı. İzmir’in Bayraklı ilçesinde de ilk etkinliği CHP’li aday adayı Avukat Pınar Susmuş ve ekibi gerçekleştirdi. 
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ…
Susmuş, önceki gece ekibi ile birlikte Sevgi Yolu’ndaki merdivenleri gökkuşağı renklerine boyadı. Ekibine ‘Fırçanı da al gel’ çağrısı yapan ve kendisi de fırça ile birebir  boyama yapan Susmuş, etkinlik sonrasında da vatandaşlarla bir araya gelip hatıra fotoğrafı çektirdi. 
“BAYRAKLI’DA BİR GÖKKUŞAĞIDIR ASLINDA”
Gökkuşağı renklerinin her birinin ayrı bir anlam taşıdığını belirten Susmuş, “ Yeşil hayatın ve umudun, mavi huzurun, sarı sıcaklığın, mor asalet ve gücün rengi. Tüm bunlar ayrı ayrı anlamlar ifade ediyorlar ancak bir araya geldiklerinde muhteşem bir güzelliği ve zenginliği ortaya çıkarıyorlar. Aslında farklılıkların zenginlik olduğunu gösteriyorlar. Her yöreden, her mezhepten insanıyla güzel Bayraklımız da bir gökkuşağıdır aslında” dedi.








yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.09.2013 13:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol