ÖNCEL'DEN MÜFTÜLÜK ZİYARETİ...

Bayraklıda katılımcı yönetim anlayışı inşa etmek için yolla çıkan Murat Haluk Öncel bu kapsamda Bayraklı Müftüsü Adem Dobur’u ziyaret etti.

17 Eylül 2013 Salı 17:16
ÖNCEL'DEN MÜFTÜLÜK ZİYARETİ...

Sözlerine katılımcı yönetim vurgusu ile başlayan Öncel “Bu anlamda Müftümüzün görüşlerini almak üzere ziyaret ediyoruz. Önce Müftü Adem Dobur’un sonrada vatandaş Adem'in Bayraklı adına görüşlerini almaya geldik.”

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu dille getiren Dobur “ Uzun yıllardır bu tür görevleri yürütüyorum ilk kez karşılaştığım bir durum, ülkemizin bu anlayışa ihtiyacı var kültürümüzü ve olması gereken yönetim anlayışını iyi özümsemiş genç bir siyaset adamını görmek beni çok mutlu etti “dedi.  Karşılıklı mesajlar ve ilçenin gelecekle ilgili konularının paylaşıldığı ziyaret yeniden görüşmek üzere mesajları ile son buldu.

Ziyaret çıkışı sorumuzu yanıtlayan Öncel, “Hedefimiz vatandaşa hizmet götürmek ve vatandaşın fikri olmadan hizmet götüremezsiniz toplumun bütün kesimlerinin fikrini alacağız. Biz binlerce yıllık kültürümüz ve birikimimizle çok daha iyi yerlere gelmeyi hak eden bir ülkeyiz, birbirine saygı ve birlik beraberlik çok önemli ayrıca kent yönetimlerinde katılımcılık artırılmalı. Vatandaş yaşam şeklini doğrudan etkileyen kent yönetiminde söz sahibi olabilmeli, demokrasi bunu gerektirir “ diye konuştu.
Bayraklı'nın sorunlarına da dikkat çeken Öncel, “Biz yeni bir ilçeyiz yapacak çok işimiz var bana diyorlar ki ne kadar çok çalışıyorsun her yerdesin, bu iş hizmet aşkıyla yapılacak bir iş ve biz bunu başarmak için göreve talip olduk, tüm zamanımız ve enerjimiz Bayraklı'nındır" diyerek sözlerini tamamladı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.09.2013 17:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol