MHP İZMİR 45 ADAY ADAYINI TANITTI

MHP İzmir İl Başkanlığı, genel seçim için aday adaylarını bir toplantıyla tanıttı.

05 Nisan 2011 Salı 16:02
MHP İZMİR 45 ADAY ADAYINI TANITTI

45 milletvekili aday adayının katıldığı toplantı, İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde yapıldı. Salonun duvarlarına, üzerinde “Sağlık güvencesiz kimse kaymayacak”, “Emeklilere her yıl eylül ayında kış yardımı olarak bir maaş ikramiye verilecek”, “Asgari ücret net 825 lira olacak”, “ Hilâl kartla kimse aç açıkta kalmayacak”, “ Çiftçilerimiz desteklenecek, mazot, gübre, ilaç, tohum, fide üzerindeki KDV ve ÖTV hemen kaldırılacak”, “Yaşlılarımız için maaşlarında iyileştirme, bakıma muhtaç olanlara bakımevi yapılacak” yazılı afişler asıldı.
Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, AK Parti hükümetinin dinlendirilmesi gerektiğini söyledi. Büyükataman, “Kimse alternatifsiz, rakipsiz, eşsiz ve yeri doldurulamaz değildir. AKP ile daha fazlası, telafisi olmayacak yollara gidecektir. Başbakan Erdoğan ve partisinin dinlenmesi ve seçim sandığıyla kenara çekilmesi zorunlu hal almıştır. Sekiz yılı aşkın görevde bulunan AKP hükümeti demokratik yollardan yakasından tutulacak ve 12 Haziran’da alaşağı edilecektir.” dedi.
Toplantıya MHP Genel Başkan yardımcıları Osman Çakır, Mehmet Ekici ve Recai Yıldırım, Grup Başkan Vekili Oktay Vural, İzmir milletvekilleri Ahmet Kenan Tanrıkulu, Şenol Bal ve Erdal Sipahi, Manisa milletvekilleri Mustafa Enöz ve Ahmet Orhan, Aydın milletvekilleri Ali Uzunırmak, Ertuğrul Kumcuoğlu ve Recep Taner, Muğla Milletvekili Metin Ergun, Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, Hatay Milletvekili İzzettin Yılmaz, Antalya milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Yusuf Ziya İlgeç, Afyonkarahisar Millevekili Abdülkadir Akcan ve MYK üyeleri de katıldı.

MHP İzmir 1. bölge milletvekili aday adayları: Armağan Elçi, Füsun Koroğlu Çorakçıoğlu, Süleyman Hakan Irgıt, Rıfat Emekçi, Dursun Müsavat Dervişoğlu, Serap Özöktem, Rahmi Şen, Ebubekir Sıddık Korkmaz, Emine Ateş, Figen Tosunor, Hasan Yıldız, Hasan Zerek, Mehmet Üste, Mevlüt Taga, Mustafa Gürbüz, Mustafa Sepil, Nurettin Tanrıverdi, Oktay Vural, Selahattin Şahin, Şenol Bal, Turan Gündoğan, Tülay Üste, Ümit Akkuş ve Neslihan Çelik.

MHP İzmir 1. bölge milletvekili aday adayları: Ahmet Katmerci, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Cengiz Bulut, Özgür Çakmak, Figen Ağırbaşlı, Hatice Bölük, Hayati Evcil, İnanç Bilgi, Kamil Erdal Sipahi, Kenan Yalavaç Lütfü Kılınç, Mehmet Topbaş, Muhammed Demir, Mustafa Basmacı, Emre Eryıldıran, Mutlu Acar, Neriman Tansel Akdağ, Ramazan Kartal, Sedat Demirel, Sündüz Uzun ve Yalçın Koçyiğit.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol