KONGRE ÖNCESİ BULUŞTULAR

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, Kadın Kolları İl kongresi öncesi İl teşkilatında 30 ilçenin kadın kolları ve teşkilat başkanlarıyla bir araya geldi.

17 Şubat 2012 Cuma 13:37
KONGRE ÖNCESİ BULUŞTULAR


30 İlçenin Kadın ve Teşkilat başkanlarının tam olarak katıldığı toplantıda, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, yapılacak kongre öncesi çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
 
HEDEF 150 BİN ÜYE
Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, İlçe Kadın Kolları ve Teşkilat Başkanlarından 90 bin 400 olan kadın üye sayısının 2014 yerel seçimlerine kadar 150 bin olmasını istedi.
 
DURMAK YOK YOLA DEVAM
 
Toplantıda tek tek söz alan AK Parti’nin 30 İlçe kadın Kolları ve Teşkilat Başkanları ilçelerinde yaptıkları etkinlikler ile üye çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Başkanlar kongre öncesi yeniden adaylığını açıklayan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak’a yanındayız mesajı verdiler.
 
AK Parti İlçe Kadın Kolları ve Teşkilat Başkanlarının desteğini arkasına alan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, ”önümüzdeki günlerde birlik ve beraberlik içinde yapacağımız geniş katılımlı kongremizle AK Kadınlar İzmir’de daha da güçlenecek. Ve 2014 yerel seçimlerinde dinamizm ve  özverimizle İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 30 ilçemize Ak Belediyeciliği kazandırma sözü verdi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol