KAPI KAPI DOLAŞIYOR...

İZMİR'in Konak İlçesi Turgut Reis Mahallesi muhtar adayı Filiz Sezer, kapı kapı dolaşıp dağıttığı seçim bildirisinde, yapacağı hizmetleri taahhüt etti.

18 Mart 2014 Salı 12:52
KAPI KAPI DOLAŞIYOR...

 İki çocuk annesi Filiz Sezer, seçilmesi halinde yapacağı hizmetler arasına mahallenin dik yokuşlu sokaklarını da koydu. Mahallelinin bu yokuşlardan çıkarken zorlandığını belirten Sezer, "Bu sebepten dolayı mahallemize yürüyen merdiven ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Muhtar olarak ilk hedefim yürüyen merdiven yaptırmak olacak. Mahallemizde bulunan kent değerlerinden tarihi Asönsörün bulunduğu sokakların araç trafiğine kapatılması, sokaklarımızın, parklarımızın temizliğine özen gösterilmesi için çalışacağım, belediye ile mahalle arasında ileşetim kuracağım. 7 gün 24 saat hizmete açık olacağım. Sokakta yaşayan kedi ve köpek dostlarımız için, belirli yerlere mama kapları ve su kapları temin edeceğim. Mahallemizin belirli bölgelerine kameralı güvenlik sistemi kurulması için elimden geleni yapacağım" dedi.

DHA





Son Güncelleme: 18.03.2014 12:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Semra Durmaz Önal 2014-03-19 00:20:39

Ben tahhütlerinizi yerine getirmek icin canla , basla calısacsginızdan adim gibi eminim Filiz hanim...Yolunuz aciı olsun..