İZMİRLİLERDEN ÖZÜR DİLEDİ...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, seçimlerden iki gün önce CHP İzmir milletvekili Mehmet Ali Susam’a söylediği sözler nedeniyle milletvekilinden değil ama İzmirlilerden özür dilediğini söyledi.

24 Haziran 2011 Cuma 13:48
İZMİRLİLERDEN ÖZÜR DİLEDİ...

 Aziz Kocaoğlu, seçim öncesi Tarihi Havagazı Fabrikası’nda CHP milletvekilleri ve belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda Mehmet Ali Susam’a karşı sözlerinden dolayı hata yaptığını açıkladı. Kocaoğlu, 17 Haziranda Büyükşehir Belediyesi CHP Grubu’nda yaptığı ’Hata yaptım’ açıklamasından sonra yerel televizyon haber bülteninde açıklamalarda bulundu. Başkan Kocaoğlu, toplantıdaki çıkışını, Büyükşehir Belediye Başkanı sorumluluğu olan birisi tarafından yapılmaması gerektiğini söyledi. Seçim süreci başladığından itiraben bir çok olay yaşandığını belirten Kocaoğlu, "Bir birikim vardı. Pek çok damlayla bardak taştı. O andan itibaren ne dediğimi bilmiyorum. Bu nedenle İzmirlilerden özür dilerim. Mehmet Ali Susam’dan ise özür dilememe gerek yok. Susam’la zaman içinde hallederiz. Yargıya götürmesine saygı duyuyorum. En doğal hakkıdır. İzmirlilerden bu durumdan ötürü özür diliyorum" dedi.



BARDAK TAŞTI. SON DAMLAYI SUSAM KOYDU



Kocaoğlu, seçim sürecinde başlarına gelenleri tek tek saydı. Siyasi ortam, Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan operasyon, 40 yıllık arkadaşlarını cezaevine girmesi, seçimlerin kendisinin ve İzmir Büyükşehir Belediyesi üzerinden götürülmeye çalışılmasına dikkat çeken Kocaoğlu, "Bardak taştı. Son damlayı da Susam koydu. Evet fevri bir hareket yaptım. Tansiyonum yükseldi. Yargıya gitmesi Susam’ın doğal hakkı. Ancak ben de son 7 yılı sorgularım. Ben kendi yaptıklarımı arkadaşım da son 7 yılını sorgulasın" dedi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol