HEPAR'IN VEKİL ADAYLARI BELLİ OLDU

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ''Milletvekili adaylarımızı seçerken o bölgenin çocuğu olmasını, o bölgede yaşamasını, halktan biri olmasını ve temiz insan olmasını istedik'' dedi.

26 Şubat 2011 Cumartesi 12:57
HEPAR'IN VEKİL ADAYLARI BELLİ OLDU

     Aydemir Plaza'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Pamukoğlu, milletvekili adaylarını 45 gün önceden belirlediklerini belirtti.
     Aydın, Denizli, Manisa ve İzmir'de yaptıkları toplantılarda milletvekili adaylarıyla bir araya geldiğini ve kamuoyuna adayları tanıttıklarını ifade eden Pamukoğlu, ''Milletvekili adaylarımızı seçerken o bölgenin çocuğu olmasını, o bölgede yaşamasını, halktan biri olmasını ve temiz insan olmasını istedik'' dedi.
     Pamukoğlu, seçim sloganının ise ''ekmek ve huzur'' olduğunu, bu iki kavramın da toplumda eksik olduğunu, HEPAR'ın amacının ekmek ve huzur sağlamak olduğunu ifade etti.
     Türkiye'de 8 yıldır aynı hükümetin iş başında olduğunu kaydeden Pamukoğlu, şunları söyledi:
     ''Güvenlik durumu ortada. Adalet, sağlık batmış, ekonomi batmış. Mecliste olan tüm partiler bundan sorumludur ve rakibimizdir. Bu hükümetin aldığı ödüller var. Ödüllerden biri de Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin dünyadaki 200 küsur devlet arasında yolsuzluk ve rüşvette 6'ncı sırada olmasıdır. Kamu servetinden elde limanlar mı, bankalar mı, güvenlik mi kaldı? Halimiz ortada. Bugüne kadar ülkede siyaset yapılırken uyuttular, avuttular ve soydular. ''
     Pamukoğlu, HEPAR'ın ittifak yapmaksızın TBMM'ye gireceğine inandığını ifade ederek, ''Hangi unvanı ve sıfatları taşırsa taşısın kim gelmek istiyorsa taşıdığı unvanı bıraksın. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak gelsin onu kabul ederiz'' diye konuştu.
     HEPAR İzmir İl Başkanı Asım Taş, Pamukoğlu'nun konuşmasının ardından İzmir milletvekili adaylarını açıkladı.
     HEPAR'ın İzmir milletvekili adayları şöyle:
     ''Asım Taş, İsmail Tetik, Celal Çalış, Polat Vardar, Pınar Türkoğlu, İsmail Yazan, Nafiz Saraçlar, Ahmet Şenol, Yılmaz Şimşek, Hatice Bedir, Alper Akbaş ve Oktay Ceylan.''.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol