GÜZELBAHÇELİLER AVKIRAN'I İSTİYOR...

İki dönem Güzelbahçe Belediye Başkanlığı yapan ve Mart 2014 seçimleri için de yeniden aday olan Ertan Avkıran, “Geçmişte yaptıklarım gelecekte yapacaklarımın teminatıdır. Ben Güzelbahçe için kendini feda etmiş biriyim. Güzelbahçe’yi yeniden Güzelbahçeliler yönetecek. Muhtarları ile sivil toplum kuruluşları ile Güzelbahçe’yi topyekun harekete geçireceğiz” dedi.

30 Eylül 2013 Pazartesi 12:00
GÜZELBAHÇELİLER AVKIRAN'I İSTİYOR...
Avkıran’ı yeniden Başkan görmek istediklerini belirten mahalle muhtarları “Biz Ertan Başkanı istiyoruz, İlçemiz Güzelbahçe’de yerel Demokrasi ve Uzlaşı ancak Avkıranla sağlanır bu sebepten dolayı kendisine destek amaçlı imzalarımızı da sunmuş bulunmaktayız” ifadelerini kullandılar. Avkıran, seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerini sürdürüyor. Avkıran’ın eski mahallesi olan Yaka’da da büyük ilgi gören Avkıran, Muhtar Erdal Tekin ve mahalle halkıyla bir araya geldi, “Güzelbahçe’yi yeniden şahlandıracağız” dedi.

Beraberinde Bir Önceki Yelki Belediye Başkanı, Güzelbahçe ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Soyoğlu, Eski Meclis Üyesi Nazmi İletmiş, Eski İlçe Başkanı ve mevcut meclis üyesi İhsan Seyhan, TEMAD Güzelbahçe Şubesi Başkanı Osman Kaçmaz, ADD Başkanı Kadriye Atasoy, GÜLDER Başkanı Turgut İnel, Güzelbahçe Kefalet Kooperatif Başkanı Selahattin Erbay, Türk Kadınlar Birliği Güzelbahçe Şube Başkanı H. Güldeniz Tokat, Türk Anneler Derneği Güzelbahçe Şube Başkanı Hatice Pekin, Ege Bölgesi Gırgır Balıkçıları Derneği Başkanı Mehmet Aksoy, Güzelbahçe Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı İbrahim Kayran, İzmir Roman Hakları Merkezi Başkanı Vedat Karakaya, Meclis Üyesi Leyla Cengiz, Meclis Üyesi Enis Bozdoğan, ,İl Genel Meclis Üyesi Emre Özer ve CHP Kurultay Delegesi Suzan Sultan Koşar ile birlikte vatandaşlarla sohbet eden Avkıran, “ Cumhuriyet Halk Partisi’nin Güzelbahçe’de, Güzelbahçeliler arasında ayrı bir yeri, ayrı bir değeri vardır. Güzelbahçeliler, Cumhuriyet Halk Partisi sevdalısıdır” dedi.


YAŞAM STANDARTINI YENİDEN YÜKSELTECEĞİZ
İki dönem başkanlık yaptığı ilçede bir dönem daha istediğini, amacının Güzelbahçe’yi marka ilçe yapma yolunda yarım kalan projelerini gerçekleştirmek olduğunu vurgulayan Avkıran, “ Güzelbahçe yine Güzelbahçeliler tarafından yönetilecektir. Bu ilçede yaşayan, buranın ekmeğini yiyip suyunu içenler tarafından idare edilecektir. Güzelbahçe bir süredir özlediği içtenliğe, samimiyete yeniden kavuşacaktır. Amacımız İzmir’in bu güzel ilçesini yeniden ön plana çıkarmak, bu ilçenin yaşayanlarının yaşam standartını yukarıya çekmektir” diye konuştu.


“KENDİMİ FEDA ETTİM”
Geçmişte hak etmediği şekilde kötü bir süreç yaşadığını, bir anlamda kendisini Güzelbahçe için, Güzelbahçeliler için feda ettiğini kaydeden Avkıran, şunları söyledi: “ O dönem artık geride kaldı. Zor günlerdi ancak artık önümüze bakmak lazım. Benim için burada partimin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı çok önemli. Bunun için elimden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Hiçbir zaman kişisel kaygılarla hareket etmedim. Aslolan hizmettir hem partime hem ilçeme. Bu nedenle diyorum ki, ben krizi yönetir, çözer ve halkı mutlu ederim. Uzlaşıyı esas alan yönetim anlayışımla bütün bürokratik engelleri aşarım. Kapım her zaman her gelene açıktır. Vurmadan gel sormadan otur. Anlayışım budur. Ve geçmişim geleceğimin teminatıdır. Güzelbahçe’yi muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, zengin ve işinin ehli bir kadroyla Yaşanabilir, huzurlu ve mutlu, geleceği sağlam temeller üzerine oturmuş bir ilçe haline getireceğiz.” dedi.












yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.09.2013 12:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
hamit yurtman 2013-10-01 11:24:59

partimiz kimi aday gösterirse onu destekleyecegiz,tüm adaylarda partinin seçtigi adayı desteklemek zorundadır.akp karşı birlik içersinde olmamız lazım

Avatar
barbaros kargı 2013-10-02 18:50:32

bu haber değilde reklam olmuş. hi̇ç i̇nadirici gelmedi̇ bana