GÜRSEL TEKİN PİKNİK'TE...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları İşletmecileri Odası'nın pikniğine katıldı.

03 Eylül 2012 Pazartesi 13:55
GÜRSEL TEKİN PİKNİK'TE...

 İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları İşletmecileri Odası, Karabağlar Belediyesi'nin Sarnıç'taki piknik alanında birlik, beraberlik ve dayanışma temasıyla piknik düzenledi. Etkinliğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay, CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı ile çok sayıda oda üyesi ve aileleri katıldı. Coşku içinde gerçekleştirilen piknikte birlik ve beraberlik mesajları verildi, İzmirli şovmen Mikrop'da vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattı. Etkinliğin sürpriz konuğu olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, beraberindeki heyetle kısa süre piknik alanında bulunarak esnafa destek verdi.

Etkinlikte yaptığı konuşmada “Sıkıntı ve sorunları hep birlikte aşacağız” diyen federasyon başkanı Apaydın ise, “Bugünlük tüm sorunları unutup, eğlenelim. Hep birlikte olalım. Çünkü sorunlarımızı zaman içinde birlikte aşacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından Bostancı, Apaydın'a teşekkür plaketi verdi. Piknikte canlı müzik eşliğinde keyifli dakikalar geçiren vatandaşlar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol