'GÜÇ ODAKLARININ DEĞİL HALKIN BAŞKANI OLACAKSIN'

DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın önceki gün kamuoyuna tanıttığı meclis üyesi adayları hem kendi alanlarındaki uzmanlıkları hem de ilçenin tamamına yakınını kucaklaması ile göz doldurdu.

23 Şubat 2014 Pazar 10:32
'GÜÇ ODAKLARININ DEĞİL HALKIN BAŞKANI OLACAKSIN'

 DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın önceki gün kamuoyuna tanıttığı meclis üyesi adayları hem kendi alanlarındaki uzmanlıkları hem de ilçenin tamamına yakınını kucaklaması ile göz doldurdu. Aslan, “ Bayraklı çok özel bir ilçe dolayısıyla onu yönetecek kişiler de özel olmalı dedik ve kadromuzu bu anlayışla oluşturduk. 31 Mart’tan itibaren İzmir sosyal belediyeciliğin, dost belediyeciliğin nasıl olduğunu görecek” dedi.

Aslan’ın, toplam 33 kişiden oluşan meclis üyesi kadrosu, açıklandığı ilk günden itibaren ilçede büyük yankı uyandırdı. Çarşıda, pazarda, yolda, arabada hem Aslan’ın Bayraklı’da dengeleri değiştiren adaylığı hem de meclis üyesi adaylarının kalitesi başlıca sohbet konusu oldu.

“BAYRAKLI GİBİ YÖNETİCİLERİ DE ÖZEL OLMALI”
“Bayraklı gibi özel bir ilçenin yöneticileri de özel olmalı” diyen Aslan, kadrosunu büyük bir titizlikle hazırladığını söyledi. İl Genel Meclislerinin kaldırılmasının ardından çok daha önem kazanan belediye meclislerinde görev yapacak olan üyelerin liyakat sahibi olması gerektiğini kaydeden Aslan, “ Tüm arkadaşlarımız kişisel kalibresi, hacmi, ağırlığı, misyonu, vizyonu ve ileriye dönük öngörüleri olan isimlerden oluşuyor. Vicdan, merhamet, ahlak ve erdem bizim için çok önemli değerler. Kibir, kin, nefret, hased ve kıskançlık nedir bilmeyiz biz” dedi.

GÜÇ ODAKLARININ DEĞİL HALKIN ADAMI OLACAKSIN”
Meclis üyesi adaylarının en önemli vasfının halkın yanında yeralmak olduğunu listeyi bu ilke etrafında şekillendirdiğini vurgulayan Aslan, “ Benim meclis üyem, mazlumun, ezilmişin, öksüzün, yetimin safında yeralmalıdır. Her yerde ve her ortamda doğruyu, adil olanı konuşacak güvende olmalıdır. Ahbap çavuş ilişkilerine, masa başı gelmelere gitmelere itibar edeceklerle, fikir, sevgi, erdem, insanlık, adamlık, merhamet gibi değerleri önemsemeyenlerle işim olmaz nerede olursa olsun. Aslolan Bayraklı halkıdır, halkın rahat ve huzur içinde yaşamasını temin etmektir. 7 gün 24 saat kentini ve o kentin insanının mutluluğunu düşünmektir. Şunun veya bunun, güç odaklarının değil Bayraklı halkının adamı olmaktır. Bu yüzden tüm meclis üyesi adayı arkadaşlarım benim için önemlidir ve Bayraklı’yı yönetecek en iyi ekiptir. Bu ekip ile birlikte 31 Mart’tan itibaren İzmirliler, sosyal belediyeciliğin ne olduğunu, dost kapısı belediyenin ne anlama geldiğini çok iyi göreceklerdir” diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.02.2014 10:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol