“ELİNİ SIKTIĞIM HER İNSAN SİYASİ HAZİNEMDİR“

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı, Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Avukat Pınar Susmuş, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

11 Şubat 2011 Cuma 00:02
“ELİNİ SIKTIĞIM HER İNSAN SİYASİ HAZİNEMDİR“

Yaklaşık 4 aydır çalışmalarını aksaksız yürüten ve bu süreçte İzmir’in pek çok ilçesini ziyaret eden, parti örgütleri ile bir araya gelen  Susmuş, partisinin Kemalpaşa’da İlçe örgütünü de ziyaret etti. Susmuş, “Elini sıktığım her insan benim için eşsiz bir siyasi hazinedir” dedi.


CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Aycil ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Susmuş, parti bünyesinde ön seçim yapılıp yapılmayacağı konusundaki belirsizliğe değindi. Susmuş “ Gönlüm ön seçim yapılmasından yana. Parti tabanının ortak isteği de bu yönde ancak partimin karar organlarının bu konudaki kararı ne olursa olsun ben Cumhuriyet Halk Partisinin gerçek sahipleri olan üyeleri ve seçmenleri ile buluşmaya devam edeceğim. Kendilerine dost elimi uzatarak CHP’nin iktidar mücadelesinde birlikte hareket etmeye davet edeceğim.  Çünkü elini sıktığım, sevgiyle kucaklaştığım her insan benim siyasi hazinemdir.”  dedi. Partinin, tecrübesi çok uzun yıllara dayanan siyasetçilere olduğu kadar dinamik, siyasi arenada mevziden mevziye koşacak genç siyasetçilere de ihtiyacı olduğunu belirten Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil ise, Susmuş’un tüm bu vasıflara sahip bulunduğunu vurguladı.

“ÇÖZÜMÜN ADRESİ CHP”

CHP 2. Bölge İzmir Milletvekili aday adayı Pınar Susmuş, ilçe ziyaretinin ardından esnaf odaları yöneticileri ve vatandaşlarla da biraraya geldi. Sorun ve sıkıntıları dinleyen Susmuş, "Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve siyasal sorunlarının çözüm yeri, yegane adresi Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Hemen hepimiz bu bilinçle hareket etmeliyiz." ifadelerini kullandı.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol