CHP'NİN PINAR'I COŞTU...

CHP’nin kadın vekil aday adayları arasında ismi ön planda yeralan ve adı her geçen gün daha çok dillendirilmeye başlanan Avukat Pınar Susmuş, İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adaylığını miting havasında açıkladı.

27 Mart 2011 Pazar 22:29
CHP'NİN PINAR'I COŞTU...

Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılımıyla adeta gövde gösterisine dönüşen açıklamada Susmuş, “ Ben CHP’nin Pınar’ı olarak sizlerin vekili olmaya talibim. Ödemiş’teki çiftçinin, Bayındır’daki seracının Kınık’taki besicinin kısacası tüm İzmir’in vekili olmak için yola çıktım.” dedi.
 

CHP’nin Pınar’ı yaklaşık 6 aydır sürdürdüğü aday adaylığı çalışmalarına Bayraklı Sevgi Yolu’ndaki CHP ilçe binası önünde gerçekleştirilen görkemli bir etkinlikle devam etti. Kadın vekil adayları arasında ismi başı çeken Avukat Pınar Susmuş, CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını mini bir mitingle açıkladı. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılarak kendisine desteğini ifade ettiği Susmuş, yaptığı konuşmada tüm İzmirlilere seslendi. “Ben Bayraklı’dan Kınık’a Bayındır’dan Ödemiş’e dört bir yandaki İzmirlinin vekili olmak için yola çıktım.” diyen Susmuş, “ Altı aydır seçim çevremizi karış karış gezerek örgütümle, vatandaşlarımla buluştum, kucaklaştım. Bir düşünce ektik Türkiye’nin toprağına düşüncesiyle başladığımız bu onurlu yolculukta sermayem akıl, cesaret ve sevgim; dayanağım ise beni seven sizler ve destekleyen örgütüm oldu. O yüzden bugün sizlere Pınar Susmuş’tan değil sizlerden bahsetmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.



“UMUDUN ADRESİ CHP…”

“Konuşulması gerekenler sizlersiniz, çünkü bugüne kadar görmezden gelindiniz.” Diyen Avukat vekil adayı Susmuş, “ Ayşe teyzem, Orhan amcam, genç kardeşim Mehmet, bu ülkede kadın olmanın zorluğunu gencecik yaşında öğrenmek zorunda bırakılan Fatma ve daha birçoğunuz bugüne kadar görmezden gelindiniz, önemsenmediniz, yok sayıldınız, bir kuru ekmeğe muhtaç bırakıldınız. Kadınımız, gençlerimiz, esnafımız, emeklimiz hepsi bunalmış durumda. Sıkıntılar büyük dertler çok ama inanın bana umudumuz da çok. Artık her vatandaşım şunu bilmelidir ki, tüm bu sorunlarımızın çözüm adresi Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Başta Aile Sigortası olmak üzere ileriki günlerde birer ikişer açıklayacağımız akılcı politikalarımız umudun adresi olduğumuzu ortaya koyacaktır.” diye konuştu.




“GECEMİ GÜNDÜZÜME KATACAĞIM.”
Konuşması sık sık “CHP’nin Pınar’ı,” “CHP İzmir’de Pınar olup akacak” sloganlarıyla kesilen Susmuş, “Tam bağımsız ve özgür bir Türkiye için, korku imparatorluğuna dur diyebilmek için, sadaka kültürünü yok edip işsizliği önlemek için, İzmir ve İzmirli için çıktığım bu yolculukta her daim sizlerle olacağım. Kadın-erkek, genç-yaşlı demeden herkesi sevgiyle kucaklayacak, sizlerin sesi olacak, elimi taşın altına koymaktan asla geri durmayacağım. Aydınlığın, çağdaşlığın, demokrasinin kalesi İzmir’e hizmet etmek için gecemi gündüzüme katacağım.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.






Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Sibel 2011-03-27 22:43:07

Pınar hanımı çok seviyoruz. Ailece yanındayız

Avatar
Özden Subaşı 2011-03-28 22:53:47

Pınar hanımcığım, yürüdüğün bu güzel yolda attığın her adım başarılarla dolsun, sonuçi ise özgürlük dolu günler olsun;halkça dostça insanca Kemalist bir yaşam dileklerimle seni destekliyor ve seviyorum.

Avatar
şenol çelik 2011-03-28 23:24:01

durdurulamayacak bir yola çıktınız izmir halkı sizin daha önce yaptıklarınızı bornova chp den bayraklı meçlisinden biliyor hakça halkla birlikte başarılar diliyoruz ve diyiyoruzki artık vatandaşlar meclise gidecek izmir de verdiği desteğin karşılığını istiyor dürüst halkçı laik atatürkçü sentezi birleştiren pınar kardeşimizi aday görmeyi umuyor gelecek gençlerin gelecek geleceği görenlerin ve adaletten yana olan halkı tanıyan ve bundan ödün vermeyen insanların yönetiminde olmalı

Avatar
ömer budak 2011-03-28 23:42:03

hadi bakalım bayraklıya hayırlı olsun artık olacak her seçimde her yere aday olur pınar hanım belediye meclis üyeliğide elden gitti ne olacak şimdi işi çok zor