CHP İZMİR, ADAYLARINI TANITTI

CHP, İzmir'deki milletvekili adaylarını tanıttı. İsmet

15 Nisan 2011 Cuma 16:24
CHP İZMİR, ADAYLARINI TANITTI

CHP, İzmir'deki milletvekili adaylarını tanıttı. İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Tacettin bayır, iktidara susamış ak saçlıların yüzlerini, 58 gün sonra iktidara gelerek güldüreceklerini söyledi. Toplantıya Canan Arıtman ve Kemal Anadol ile aday gösterilmeyen diğer milletvekilleri katılmadı.
CHP İl Başkanı Bayır, 270 civarındaki aday adayından 26'sının belirlendiğini, listeye giremeyenlerin de kırgınlık göstermeden çalışmaya devam edeceğini söyledi. Adaylardan günde 6 saatten fazla uyumamaları, 30 ilçenin hepsini dolaşmaları, girmedikleri pazaryeri bırakmamaları için söz alacağını ifade etti. Bayır, CHP adaylarının, birikimleri ve kariyerleri açısından AK Parti ve MHP'li adaylardan daha iyi olduğunu ileri sürdü. Genel seçime kadar İzmir'de iki miting düzenleyeceklerini kaydeden Tacettin Bayır, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 19 Mayıs 2011'de Samsun'da ilk mitingi yapacağını, son mitinginse 11 Haziran'da İzmir'de olacağını belirtti.
Tanıtım toplantısında, Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan ve CHP İzmir 2. bölge adayı olan Mustafa Balbay'ın maskesi dağıtıldı. Balbay'ın ismi okunduğu sırada partililer, yüzlerine bu maskeleri taktı. Tutuklu Balbay'ın yerine, partilileri kardeşi Suat Balbay selamladı. Adaylardan CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaaddin Yüksel ise babası vefat ettiği için toplantıya katılamadı.





1. BÖLGE
1. Şükran Güldal Mumcu
2. Rıza Mahmut Türmen
3. Oğuz Oyan
4. Musa Çam
5. Hülya Güven
6. Erdal Aksünger
7. Aydın Özcan
8. Turgay Bozoğlu
9. Adnan Erdil
10. Kazım Umdular
11. Seniye Nazik Işık
12. Ebru Okay
13. Şener Akdemir
2. BÖLGE
1. Alaattin Yüksel
2. Mustafa Balbay
3. Mehmet Ali Susam
4. Rahmi Aşkın Türeli
5. Aytun Çıray
6. Birgül Güler
7. Mustafa Moroğlu
8. Levent Eyipişiren
9. Elfin Tataroğlu
10. Levent Piriştina
11. Özcan Purçu
12. Hüseyin Sezer
13. Çoşkun Çiftlik





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol