CHP İL YÖNETİMİ DÜŞTÜ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli il yönetimi 11 kişinin istifasının ardından düştü.

04 Mart 2013 Pazartesi 13:05
CHP İL YÖNETİMİ DÜŞTÜ

 CHP Denizli İl yönetiminde istifa depremi yaşanıyor. CHP Denizli İl Başkanı Yıldırım Aycan’la görüş ayrılığı yaşayan yönetim kurulu üyeleri Kerim Kıvrak, Recep Oktay, Özgül Okutan, Mehmet Ali Orpak, Nurdoğan Tokat, Serkan Tüydür, Burak Altın, Rahmi Değirmencioğlu, Canan Selamoğlu Zekai Demiray ve Mehmet Arslan istifa etti. Bu istifaların ardından Denizli il yönetimi düşerken, genel merkezin 45 gün içinde olağanüstü genel kurul yapılması için Denizli İl Başkanı Yıldırım Aycan’ı aradığı öğrenildi.

İstifa eden CHP’li yönetim kurulu üyeleri CHP Denizli İl Teşkilatı’nda basın toplantısı düzenleyerek istifaları ile ilgili olarak bilgi verdi. İstifa eden yönetim kurulu üyeleri adına konuşan Mehmet Ali Orpak, 10 Haziran 2012’de yapılan genel kurulla göreve geldiklerini hatırlattı. O günden bugüne kadar etkili bir çalışma yapamadıklarını belirten Orpak, “ Yönetim olarak yeterince uyumlu çalışamadık. CHP’nin Türkiye’nin tek umudu ve tek seçeneğidir. Yaklaşan yerel seçimler tüm yurtta olduğu gibi Denizli için de önemlidir. Bunun bilinciyle örgütümüzün önünü açmak ve uyumlu çalışacak daha güçlü bir yönetim için 11 yönetim kurulu üyesi olarak istifa ediyoruz” dedi.
Şimdiye kadar sorunları çözmek için çok uğraştıklarını belirten Oprak, “ Çabalarımız maalesef sonuç vermedi. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde sorunları daha da arttıracağını düşündük. 11 arkadaşımızla bu kararı aldık. 20 kişilik yönetim kurulunda 11 kişinin istifa etmesiyle yönetim düşmüş oluyor. Bundan sonra tüzük işleyecektir. Genel merkezin vereceği kararla yeni bir geçici yönetim kurulu atanacaktır. 45 gün sonra da genel kurula gideceğiz” diye konuştu.
Şu anda başkanlığı düşünmediğini belirten Mehmet Ali Oprak, son kararı genel merkezin vereğini kaydetti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol