CHP BAYRAKLI'DA GÜNDEM; PINAR SUSMUŞ...

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş’un Genel Merkez ziyareti partinin İzmir teşkilatında yankı uyandırdı. Özellikle Bayraklı'da siyasi kulisler gerek ilçe halkının gerekse parti yöneticilerinin Pınar Susmuş'a yönelik ilgisine odaklanırken, ismi aday adayları arasında geçen rakiplerinin ise durumdan rahatsız oldukları öne sürüldü.

15 Mayıs 2013 Çarşamba 10:01
CHP BAYRAKLI'DA GÜNDEM; PINAR SUSMUŞ...

 Örgütlenmeden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin,  kadın ve genç siyasetçilere verdikleri önemin seçimlerde çok daha net şekilde ortaya çıkacağını belirterek, “ Baktığınız zaman siyasi partilerde kadın ve genç arkadaşlarımız hep ikinci planda. CHP olarak bu algıyı kıracağız” dedi. CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş’u makamında kabul eden Keskin, Susmuş’un bireysel davranmak yerine ekip çalışması yapmasını etkileyici bulduğunu söylerken, Nihat Matkap da, “ Seçimde başarı için Pınar hanımın heyecanına tüm CHP’liler sahip olmalı” dedi.

2014 Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimler için hazırlıklarını şimdiden başlatan Bayraklı’nın tanınmış avukatlarından Pınar Susmuş, önceki gün CHP Genel Merkezi’nde partinin üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi. Susmuş ve beraberindekiler, sırasıyla CHP Genel Başkan Yardımcıları, Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Ankara Milletvekili Emrehan Halıcı ve  Nihat Matkap ile görüşmeler yaptı.






KESKİN İLE BİR SAATE YAKIN GÖRÜŞTÜ
Susmuş’u makamında yaklaşık bir saate yakın süre kabul eden Keskin, yerel iktidarı üstlendikleri İzmir’in gönüllerinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi. İzmir’in CHP’nin kalesi olarak nitelemesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Keskin, artık partide kadın ve genç siyasetçilere ağırlık vereceklerini vurguladı. Siyasette özellikle kadınların çok daha kalıcı işlere, çalışmalara imza attığının görüldüğünü kaydeden Keskin, “ Pınar hanım Bayraklı ilçemizde partimizin önemli neferlerinden biridir. Çalışmalarını takip ediyoruz. Belediye Başkanlarımızın da, seçimde böylesi bir sorumluluğu üstlenmek isteyecek her arkadaşımızın da önceliği partisi ve halka hizmet olmalı. Pınar hanımın ilçede sevilen bir kişi olduğunu biliyoruz.  Çalışmalarını bireysel değil ekip olarak yürütmesini ise dikkate değer ve etkileyici buluyorum” dedi.


MATKAP: HEYECANINI TÜM CHP’LİLER TAŞIMALI
Susmuş, CHP Genel Başkan Yardımcılarından Nihap Matkap ile de bir araya geldi. Bayraklı için planlarını, düşüncelerini anlatan Susmuş’un hem genç hem de kadın olmasının büyük avantaj olduğunu kaydeden Matkap, “ CHP’de önemli bir değişime imza atıyoruz. Kadınların siyaset hayatında güçlü bir şekilde yer alması için eskiden partimizde yüzde 20 olan kotayı yüzde 33’e çıkardık. Aslında bunu bile yukarılara çekmek gerekir. Pınar hanımın heyecanının yediden yetmişe tüm CHP’lilerde olmasını diliyorum” diye konuştu.
EMREHAN HALICI İLE DE BİRARAYA GELDİ…
Susmuş’u, Keskin ve Matkap’ın yanı sıra Emrehan Halıcı da kabul etti. Susmuş, Halıcıya’da çalışmalarını anlattı, her biri alanlarında uzman profesyonel bir ekip kurduğunu, Bayraklı’ya dair çok sayıda proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.






yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.05.2013 15:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
sude sıla dere 2013-05-15 17:51:30

inşallah başkan olarak görürüz