'BU İNAT NİYE SAYIN BAŞKAN?'

DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, Balçova'da faaliyet gösteren sivil toplum örgütü üyeleri ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıda konuşan Aksakal Kayacan, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'yı eleştirerek "Balçova'yı hizmetten mahrum bıraktığın gibi ilçenin karakteriyle de oynadın. Peki bu inadın niye?" diye sordu.

13 Mart 2014 Perşembe 11:14
'BU İNAT NİYE SAYIN BAŞKAN?'

 DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, Balkan Göçmenleri Derneği (BAL-GÖÇ) Balçova Şubesi'nde sivil toplum örgütü temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. BAL-GÖÇ Balçova Şube Başkanı Ahmet Emin Gazeller, Balçova Tuncelililer Derneği Başkanı Mehmet Kömürcü, Balçova Müteahhitler Derneği Başkanı Mikail Çam, Balçova Kağızmanlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi  Mahmut Çam  ve Urfalılar Derneği Temsilcisi Hülya Çiftçi'nin katıldığı kahvaltıda Balçova'nın değişim ihtiyacına dikkat çekildi. 


Kahvaltıda konuşan Aksakal Kayacan, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin partiler arası bir yarış olmadığını belirterek, "Bu bir hizmet yarışıdır. Biz çok sayıda sivil toplum örgütünün desteği ve örgütsüz bir biçimde toplanan 10 bin imzaya karşın CHP Genel Merkezi'ni ikna edemediğimiz için solculuğumuzu vurgulayarak ve Atatürkçülüğümüze inanarak DSP'de yeni bir yola çıktık" dedi. 
Balçovalılar'ın aldıkları hizmetten memnun olmamasına karşın yönetenlerin büyük bir rahatlık içinde olduğunu ifade eden Aksakal Kayacan 'Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim, ceketimi koysam alırım' şeklinde bir düşüncenin hakim olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bu, Balçova halkına yapılmış bir hakarettir. Hizmet vermeden oy istenmez. Sayın Mehmet Ali Çalkaya'ya bir dönem şans verildi. Yetmedi ikinci dönem de şans verildi. Sayın Çalkaya Balçova'yı hizmetten mahrum bıraktığı gibi bir de ilçenin karakteriyle oynadı. Bütün bunların ardından üçüncü dönem için direnmesinin nedenini  merak ediyorum. Bu inat niye? Bunun halk için olmadığı muhakkak. Eğer öyle olsaydı halkla barışık olurdu. Balçova caddelerinde yürüyüşe çıktığında arkasında 'eğer yanımda olmazsanız sizi işten çıkarırım' dediği belediye personeli değil halk olurdu. Böyle bir kişinin bir dönem daha belediye başkanı olması söz konusu bile olmamalı."
Aksakal Kayacan, hizmet için yola çıktığını vurgulayarak, "Balçova'da önce bir sevgi devrimi olacak. Sonra da Balçova'nın çehresini değiştirmek için sevgi bağı ile hep beraber çalışacağız Sivil toplum örgütleri temsilcilerinden kuracağımız bir Yüksek Danışma Kurulu ile birlikte Balçova'yı nasıl yöneteceğimizi 30 Mart'tan sonra herkes görecek" dedi.  

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.03.2014 11:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol