BİLAL DOĞAN İDDİALI KONUŞTU...

AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı ekonomist Bilal Doğan, “Ben rakamlardan iyi anlarım, şu anda AK Parti İzmir’de birinci parti görünümü veriyor.” dedi.

07 Mayıs 2011 Cumartesi 11:18
BİLAL DOĞAN İDDİALI KONUŞTU...

 Doğan, “Ben rakamlardan iyi anlarım, şu anda AK Parti İzmir’de birinci parti görünümü veriyor.” iddiasında bulundu.
    AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayları Harun Özdemir ve Cemal Bekle ile Karabağlar ilçesindeki esnaf ve ev ziyaretlerinde gördükleri ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade eden Bilal Doğan, İzmir’in sorunlarını ve ihtiyaçlarını vatandaşların çok iyi bildiğini ifade etti.
    İnsanların AK Parti’nin İzmir’de de iktidara gelmesiyle her şeyin daha güzel olacağı yolunda görüş bildirdiğine dikkat çeken Doğan, “Ben rakamları konuştururum. Hesaptan da iyi anlarım. Şu anda AK Parti İzmir’de birinci parti konumunda.” diye konuştu.
    Yerel yönetimle beraber oluşturulacak projelerle İzmir’i daha da güzelleştirip geliştirerek, dünyada prestijini de arttıracaklarını kaydeden Doğan, kendilerine ve partilerine olan ilginin her gün arttığını aktardı. İzmir’deki oy oranlarının yükseliş trendinin devam ettiğine değinen Doğan, bunun en iyi göstergesini 12 Haziran’da sandıktan çıkacağını açıkladı.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol