ATİLLA KAYA ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

AK Parti İzmir Eski İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mahmut Atilla Kaya, Balçova Termal Otel’de düzenlenen basın açıklamasında milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

16 Şubat 2015 Pazartesi 15:35
ATİLLA KAYA ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

 Seçimlere az bir süre kala AK Parti’de milletvekilliği aday adayı başvuruları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Eski İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mahmut Atilla Kaya, Balçova Termal Otel’de düzenlenen basın açıklamasında milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.


Yaklaşık 3 bin 500 kişinin katılımın gözlendiği salonda İzmir'deki AK Partili ilçe belediye başkanları, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu da hazır bulundu. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarının da katıldığı toplantıda coşku tavan yaptı. Salonu dolduran binlerce AK Partilinin coşkusu ve sevgi seliyle kürsüye çıkan Mahmut Atilla Kaya, milletvekilliği aday adaylığı için şu açıklamalarda bulundu:

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLARAK KARŞINIZDAYIM

“AK Parti'nin kuruluşuyla beraber siyasete adımımı attım. Siyasete girdiğim ilk yıllardan beri tek hedefim partime hizmet etmek. Partim beni İlçe Başkanı, İl Yönetim Kurulu Üyesi, İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı yaptı. Her daim en büyük gayreti göstermek için ellimden geleni yaptım. Annem, babam, eşim ve kızım günlerce bana hasret kaldı; ama AK Parti İzmir teşkilatımızdaki samimiyet üstümüzdeki bütün yükü attı. Bugün de, sizlerle yaptığımız değerlendirmeler sonucu AK Parti İzmir Birinci Bölge Milletvekili aday adayı olarak karşınızda bulunuyorum. Yeni Türkiye’nin tüm dokularıyla vücut bulması için bundan sonraki çalışmalarımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde göstermek niyetindeyiz. Bu noktada genel merkezimizin takdiri neyse ona saygı duyacağız.”


İZMİR’DE DAHA ÇOK OY, DAHA ÇOK MİLLETVEKİLİ

Maalesef CHP’yle birlikte İzmir yerinde saydı. Bu harekette hizmetkar olmak çok önemlidir. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık bayrağını emanet ettiği Ahmet Davutoğlu’na karşı sorumluluğumuz çok fazladır. Bu zamana kadar gösterdiğimiz gayretlerden daha çok gayret göstereceğiz. Bu seçimde daha çok oy alarak geçen seçimlerde İzmir’de çıkardığımız milletvekili sayısından daha fazla milletvekili çıkaracağız.
 
 BU MESELE, TÜRKİYE’NİN ŞAHLANIŞ MÜCADELESİDİR

Bizim tek sevdamız millete hizmet etmektir. Aşkla heyecanla ve sevdayla yoğurduğumuz kutsal bir misyonumuz vardır. Benim tek bir hedefim var; o da Yeni Türkiye'nin tüm dokularıyla vücut bulmasıdır. Genel Merkezimiz kararı verecektir. Siyasete girdiğim ilk günkü heyecanımı hiç kaybetmeyeceğim, bunu herkes bilsin. Bu şahıs meselesi değil, dava meselesidir. Bu mesele, milletin ve Türkiye’nin şahlanış mücadelesidir. AK Parti’yi anlayabilmek için önce milletimizi tanımak ve anlamak lazım. AK Parti milletin ta kendisidir.

YENİ TÜRKİYE’DE ARTIK HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR

Yeni Türkiye güçlü gelecek diyoruz, Birlik içinde yeni Türkiye diyoruz. Yeni Türkiye’de artık korkular yok, vesayet yok; Yeni Türkiye’de artık yeni anayasa var, hukukun üstünlüğü ve vatandaşına güvenen Türkiye var. Türkiye’deki dönüşümün ana noktası teşkilatımızdır. Çok zorlu yollardan geçtik; ama asla yılmadık ve pes etmedik. 


TEŞKİLATIMIZ HER ZAMAN DİK DURDU 

“Gezi olaylarını hatırlıyorsunuz. Teşkilatımızdaki arkadaşlarımız gezi olaylarında hiç yılmadan çalışmalarına devam etti. Recep Tayyip Erdoğan’ı kimseye yedirmeyiz. Hamdolsun bu teşkilat hainlere, vandallara ve çapulculara karşı dimdik ayakta durdu. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı da bu millet 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı’na taşıdı. Pensilvanya'daki hoca müsvettesi, paralel çetenin elebaşının bedduaları ters tepti. Devlete, millete ve vatana ihanet şebekesinin 17-25 Aralık'taki tezgahını bozduk, millet kendi adamlarına sahip çıktı. 


YILDIRIM’IN KATKILARIYLA BİR MİLYON OY ALDIK

“İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım’la seçim döneminde çok çalıştık. Bir milyon  İzmirli’nin bize oy vermesinde büyük katkıları olan Sayın Bakanımız Binali Yıldırım’a şükranlarımı sunuyorum. İzmir’de destan yazdınız, bizlere büyük hedefler gösterdiniz, o hedefe doğu yürüyeceğiz, bundan sonra İzmir’de maç çift kaledir. Bundan sonra İzmir’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. “


AK PARTİ DÜNYANIN EN BÜYÜK SİVİL KURULUŞUDUR

“AK Parti dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşudur. Sadakatimiz, bu seçimde bizim rehberimiz olacaktır. Sizlerin gücüyle çalışmaya başlayacağız. Bu kutlu yolda bizle beraber oldunuz. hepinize çok teşekkür ederim. Sözlerimi Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleriyle bitirmek istiyorum. Dostlarım dün bitti, bugün yeni bir gündür. Çocuklarımız, gençlerimiz ve aydınlık Türkiye için genel başkanımız ve başbakanımız için, Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Davutoğlu için yollara düşme günüdür. Yolumuz açık, Allah yar ve yardımcımız olsun." 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.02.2015 15:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol