ASLAN'DAN TARİHİ ÇAĞRI...

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Hüseyin Aslan, partinin yerel seçimlerde büyük ivme kazanması ve birinci parti olarak ipi göğüslemesi için aday adaylarına birlik beraberlik çağrısında bulundu.

21 Aralık 2013 Cumartesi 10:38
ASLAN'DAN TARİHİ ÇAĞRI...

 Önce Gezi Parkı protestolarına verdiği sert karşılık ve tutum ile şimdi de yolsuzluk ve rüşvet suçlamaları ile Ak Parti iktidarının güven kaybettiğinin altını çizen Aslan, “ Tüm adaylar güç birliği içinde partimizin yerel seçimlerden güçlü çıkması için çalışmalıdır. Yerel seçimlerden galip çıkacak olan CHP genel seçimlerde de birinci parti olarak iktidara yürüyecektir” dedi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Aslan, Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilen son yılların en büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun, Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’ne ne kadar çok ihtiyaç olduğu gerçeğini bir kez daha ortaya çıkardığını vurguladı. 
 
Türkiye’de yaşanan bu sıkıntılı süreçte CHP’den belediye başkanlıklarına aday adaylıklarını koyan tüm partililerin iktidara yürüyüş noktasında birlik beraberlik içinde hareket etmeleri gerektiğini belirten Aslan, “Bu operasyon ve operasyondan sonra yaşanan gelişmeler gösteriyor ki, büyük çoğunlukla 11 yıldır iktidarda olan AK Parti hükümeti artık zayıflamış ve toplumda güven kaybına uğramıştır.  Önümüzdeki yerel seçimlerin önemi bir kat daha artmıştır. Bu durumda, CHPli olan herkese fedakarlık yapma görevi düşmektedir. Şimdi hepimizin CHP’nin öncelikle yerelde iktidar olması için özveride bulunması gerekiyor. Tek vücut olarak partimizin ve ülkemizin geleceği için çalışmalıyız” diye konuştu. 

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Aslan, yerel seçimlerde aday adaylarına büyük görev düştüğünü de söyleyerek, “Adaylık yarışı parti içinde yıpratma kampanyasına asla dönüşmemelidir. AK Parti’nin geleneksel tavrıyla mazlum rolünü oynayacağı ve halktan bu şekilde oy isteyeceği açıktır. AK Parti’nin bu seçim stratejisini boşa çıkarmak gerekmektedir. Aday adaylarına düşen görev, birbirleri ile kıran kırana yarışmak yerine, seçimleri garanti edebilecek bir adayın önderliğinde, aday olmuş gibi çalışmak ve partimizin zaferi için güç birliği yapmaktır” dedi. 

Kamuoyu yoklamalarının bu bağlamda çok önemli olduğuna vurgu yapan Hüseyin Aslan, CHP Genel Merkezinin de büyük bir titizlikle adaylarını belirleyeceğine inandığını belirterek, CHP Türkiye’nin geleceğini hazırlayacaktır. Adayları belirlemek için yapılan kamuoyu yoklamalarının sonuçlarının iyi değerlendirileceğini umuyorum. Bu arada; Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da tarafsız kamuoyu araştırmalarına önem vereceğine ilişkin çeşitli beyanları bulunmaktadır” şeklinde konuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 21.12.2013 10:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol