ALİ HIDIR ULUDAĞ ADAYLIĞA GÖZ KIRPTI!

İsmi Buca Belediye Başkan adayları arasında geçen CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ali Hıdır Uludağ, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Mart 2014 seçimlerinde yerel yönetimleri sil baştan dizayn edeceğini düşünüyorum” dedi.

12 Temmuz 2013 Cuma 18:26
ALİ HIDIR ULUDAĞ ADAYLIĞA GÖZ KIRPTI!

 İsmi Buca Belediye Başkan adayları arasında geçen CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ali Hıdır Uludağ, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Mart 2014 seçimlerinde yerel yönetimleri sil baştan dizayn edeceğini düşünüyorum” dedi. Adaylık konusunda net bir söylemden bulunmanın henüz erken olduğunu ancak hizmet noktasında sorumluluktan da kaçmayacağını belirten Uludağ, “ Sosyal demokrat belediyelerin öncelikli misyonu sermaye değil ezilenlerle yani halkla bütünleşmek olmalıdır” ifadesini kullandı.

Buca Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclis Üyesi Uludağ, 2014 Mart yerel seçimlerinin partisi açısından hayati değer taşıdığını vurgulayarak, mevcut yapının değiştirilmesi gerektiğini öne sürdü. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da  bu ihtimali düşünerek, yerel seçime özellikle İzmir’de yıpranmamış, halkla birebir temas halinde olan isimlerle gireceğini düşündüğünü ifade eden Uludağ, “ Partimizin yerel yönetimleri sil baştan dizayn edilmeli diye düşünüyorum. Gelinen noktada CHP’li birçok belediye başkanımız önemli hizmetlere ve başarılar imza atarken bazıları da günü geçiştirmektedir. Bu özeleştiriyi yapmak zorundayız. Dünya gelişiyor, dönüşüyor. İnsanların ihtiyaçları, hizmet beklentileri farklılaşıyor, çeşitleniyor. Buna ayak uydurmak zorundasınız. Sadece günübirlik rutin, sıradan çalışmalarla hizmet edemezsiniz. Daha fazlasını düşünmek, daha fazlasını vermek zorundasınız. Kaldı ki CHP olarak sosyal belediyecilikle övünen bir siyasi oluşumuz. Katılımcı, aklı ve bilimi önde tutan yönetim anlayışının yanı sıra misyonumuz sermaye değil ezilenlerle yani halkımızla bütünleşmek olmalıdır. Böylesine yerel bir yaklaşım tüm ülke çapında iktidara giden mekanizmaları da kendiliğinden otaya çıkaracaktır” diye konuştu.

GÖREVDEN KAÇMAM…
Parti içi demokrasinin ilçe örgütlerine tam olarak yansımamasından duyduğu rahatsızlığı ve kendisinin aday olup olmayacağına dair söylentileri de dile getiren Uludağ, sözlerini şöyle noktaladı: “ Kadroların yenilenmediği,  gençliğin önünün açılmadığı,  liyakatın göz ardı edildiği yapılar, değişen ve yenilenen Cumhuriyet Halk Partisi anlayışına uymuyor. Ve maalesef hem süreci tıkıyor hem de partimizin iktidar hedefine ulaşmasını geciktiriyor. Önümüzdeki seçimde şahsım adına net ifadeler kullanmak içinse henüz erken. Ancak daha yaşanabilir, daha güzel ve sorunlarından arınmış bir Buca için elimi taşın altına koymaktan da çekinmem. Görev verilirse hayır deme lüksüm olmaz. Bir başka arkadaşımız bu göreve layık görülürse de aslolan partimdir, partimin başarısı için canla başla çalışırım”




yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.07.2013 18:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
erkut yürek 2013-07-12 20:20:17

buca'ya yakışır,gerçekten dürüst ve saygın biri.halkın yanında ve halkçı bir belediyecilik için ideal biri...yolun açık olsun

Avatar
selma akpinar 2013-07-13 09:42:50

bucaya hizmet ve deger acisindan cok faydali olacagini dusundugum halkin icinden gelen durust caliskan bir aday... yolunuz acik olsun...

Avatar
veysi akgül 2013-09-21 14:23:38

tamam adaysında kimsin nerden geldin nerelisin, ben fırat mahallesi dernek başkanıyım chp mah temsilcisiyim beni herkes tanıyo ama benseni tanımıyorum önce halkın içine girin sonra aday adayı olun.

Avatar
bucadan 2013-09-22 14:49:18

aile yapısı ile ornek adaylar gormek ıstıyoruz. aılenız nıye ortalarda yok alı bey?