AKP KONAK'TA KARDEŞLİK YEMEĞİ

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı, Konak İlçe delegeleri, meclis üyeleri ve STK temsilcilerinin katıldığı ‘’Kardeşlik Yemeği ‘’ başlığındaki toplantıda bir araya geldi.

16 Aralık 2011 Cuma 15:54
AKP KONAK'TA KARDEŞLİK YEMEĞİ

AK Parti Konak İlçe Başkanı Yaşar Ötnü yaptığı  konuşmasında, partinin kuruluşundan bu yana mahalle temsilciliğinden, başkan yardımcılığına, meclis üyeliğinden ilçe başkanlığına uzanan süreçte  her kademede görev yaptığını söyledi. Ötnü, AK Partiye yakışır şekilde bir kongre gerçekleştireceklerini ve kardeşliğin ön plana çıktığı bir tablo oluşturacaklarını söyledi.
Ötnü "Bu kongre, birlik ve beraberliğimizin, kardeşlik ve dayanışmamızın taçlandırılacağı, çalışma ve mücadele azmimizin pekiştirileceği, milletimize hizmet aşkımızın tazeleneceği müstesna bir kongre olacaktır. Düğün gibi, şenlik gibi, bayram gibi bir kongre yapmak istiyoruz. Önümüzdeki süreçte her üyemizin gayretine, her arkadaşımızın katkısına ihtiyacımız olacaktır. Bizler partimizin başarısını herşeyin üstünde gören insanlar olarak, yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediyesini ve Konak Belediyesini almak için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.  Tüm dava arkadaşlarımı ve partimize gönül vermiş tüm İzmirlileri kongremize davet ediyoruz" dedi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol