AK PARTİLİ ADAYLAR BULUŞTU...

Ak Parti Bayraklı İlçe Teşkilatının üç aydır her pazartesi düzenlediği Belediye Başkan aday adayları kaynaştırma kahvaltısında bu hafta sona gelindi.

31 Aralık 2013 Salı 12:50
AK PARTİLİ ADAYLAR BULUŞTU...
Toplantı  Siyasi ve Hukuki  İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Yalçın başkanlığında toplandı. Toplantıya; Nurettin Memur, Ali Aslan, Mikail Bilici, Metin Fitoz, Erkan Özkan, Ali Kökoğuz, Erkan Horoz, İsmail Sarı, Kemal Büyükkesim, Murat Pervane katılırken Hakkı Atila ve Abdurrahman Çabuk katılmadı.Toplantıda konuşan Yalçın; çekişmeden kavgadan uzak dostane bir şekilde yürüttüğümüz uzun bir dönemi atlattık.Aday adaylarımızın tanıtım çalışmalarıyla başlayan bu süreçte nihayet sona gelindi.Şimdi ise  gözümüz kulağımız adayımızın açıklanmasında. Bir konuda şanslı olduğumuzu düşünüyorum diğer ilçelerden farklı bir stratejimiz oldu.Biz aday adaylarımızı birbirinden kopuk bir şekilde hazırlanmasını istemedik.Hep birlikte çalışıp hepsinin yanında olduk. İlçe başkanımız başta olmak üzere hepimizin desteğiyle zorlu süreci atlattık..  Aday adaylık sürecinin uzun ve zorlu süreçlerini hep birlikte atlatan aday adayların ortak temennisi de şu oldu ‘’ Kim aday olursa olsun canla başla İzmir için partimiz için çalışacağız,çünkü bizim için halka hizmet öncelik olacaktır.Bizim için kimin aday olduğu önemli değil çünkü söz verdiğimiz gibi kim aday olursa olsun hep birlikte omuz omuza  ve sanki kendimiz aday olmuşçasına çalışacağız ve inanıyoruz ki ilçemizin Belediye Başkanlığı seçimini de alacağız.

‘’EN DOĞRU KARAR VERİLECEKTİR’’

Binali Yıldırım’ın  Büyükşehir adayı olmasının zaten İzmir için  önemli bir adım olduğunu dile getiren aday adayları ‘Bu süreçte biz inanıyoruz ki aday açıklandığı zaman en doğru karar o olacaktır.Çünkü bizim inancımız da güvencimiz de tam.Ve hiçbir şekilde aramızda sürtüşmenin ve kıskançlığın olmadığı da her hafta toplu olarak gerçekleştirdiğimiz bu gibi toplantılarda ortaya çıkmıştır.Çünkü biz öncelikle hizmeti düşünürüz.Hizmeti gerçekleştirecek en doğru kişilerde bizim aramızdan çıkacaktır.Çünkü hepimiz o donanıma ve kabiliyete sahip kişileriz. Ve bir de teşekkürümüz olacaktır.Bu zamana kadar her zaman bizimle birlikte olan ve bu gibi organizasyonların yapılmasına yardımcı  olan Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan’a da teşekkür ederiz.’’

‘’BİZ YİNE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ’’

Aday adaylık sürecinin önemli bir süreç olduğunu  fakat adaylar açıklandıktan sonra daha da önemli bir sürecin beklediğini bilmemiz bizi daha fazla çalışmaya yönelticektir.
 Kahvaltı sonrası vedalaşmaların ve birlikteliğin vurgulandığı organizasyonda bir son değil fakat yeni ve yoğun gündemin bir işareti olabileceğinin sinyallari de verildi.







yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 31.12.2013 12:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol