AK PARTİLİ ADAY'A GÖÇMEN DESTEĞİ...

Bulgaristan Türkleri'nin partisi Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Rıza ve Bulgaristan Yüksek İslâm Şûrası Başkanı Şaban Ali, AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Rifat Sait’e destek vereceklerini açıkladı.

16 Mayıs 2011 Pazartesi 12:27
AK PARTİLİ ADAY'A GÖÇMEN DESTEĞİ...

Bulgaristan Türkleri'nin partisi Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Rıza ve Bulgaristan Yüksek İslâm Şûrası Başkanı Şaban Ali, AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Rifat Sait’e destek vereceklerini açıkladı. Uluslararası 5. Balkan Buluşması dolayısıyla Manisa’da bulunan Rıza ve Ali, Bulgaristan Türkleri'ne yaptığı hizmetlerden dolayı, aynı zamanda Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) Başkanı olan Sait’e teşekkür ettiklerini ve milletvekili olarak hizmetlerini Ankara’da devam etmesini arzuladıklarını belirtti.
Uluslararası 5. Balkan Buluşması'na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Valisi Celalettin Güvenç, HÖH Ege Bölge Temsilcisi İsmail Vatansever, Balkan Federasyonu Başkanı Vahap Savaşan, Buca Dernekler Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler, Sancak-Kosova Derneği Başkanı Ömer Ok ve Avrasya Derneği Başkanı Mehmet Serbest de katıldı. İzmir’de sayı olarak en çok Balkan göçmeni Bulgaristanlılar olarak biliniyor.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
OYA ÖZGİT 2011-06-09 13:54:25

BOZUK DÜZEN ELÇİLERİNİ NASIL TAVSİYE EDEBİLİRİZ Kİ...TÜM BULGARİSTAN GÖÇMENİ ARKADAŞLAR ,BAŞKAN VEKİLİNİN BU DESTEĞİNDEN DOLAYI ÇOK ÜZGÜNLER....